nvidia gamescon
Stiri

NVIDIA prezinta viitorul gamingului la Gamescom 2015

nvidia gamescom

NVIDIA va participa in 5 – 9 august a.c. la Gamescom, cea mai mare expozitie de gaming la nivel global.

La standul NVIDIA in hala 8, C40/B41, calculatoarele dotate cu placile video GeForce GTX te vor duce intr-o calatorie in viitor. Populara scena NVIDIA din 2014 este prezenta si la editia din acest an a Gamescom si gazduieste publisheri si parteneri care vor aduce in atentia publicului cele mai importante titluri si produse hardware. Aici ai ocazia de a testa cele mai noi tehnologii VR si de a interactiona cu cele mai noi jocuri ale partenerilor NVIDIA, precum Activision, Ubisoft, HTC, Oculus si multi altii.

Activision va prezenta Call of Duty: Black Ops III pe PC in regim multiplayer la standul NVIDIA. Anul acesta, latura multiplayer este cea mai importanta experienta prezentata de franciza; aceasta beneficiaza de un nou sistem fluid de miscare in lant, caractere ”Specialist”cu arme si abilitati unice si noi metode de personalizare care te vor pregati de lupta. La standul NVIDIA te poti juca in retea pe monitoarele NVIDIA G SYNC 4K, furnizate de Acer si dotate cu unitatile de procesare grafica NVIDIA GeForce Titan X GPU in SLI. In plus, fanii care se opresc la stand pentru a se juca vor primi un cod pentru a participa la lansarea Call of Duty Black Ops III Multiplayer Beta de luna aceasta.

Ubisoft va prezenta mult-asteptatul joc Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, cel mai nou joc din seria Tom Clancy si cel mai bun dintre jocurile de echipa de tip ”tactical combat”. La Gamescom, gamerii vor avea parte de o noua experienta de gaming prin intermediul NVIDIA GeForce GTX 980 Ti GPU, premiata in nenumarate randuri. Cei care vor juca pot primi o invitatie pentru varianta closed beta, care va incepe in curand.

Realitatea virtuala reprezinta viitorul gaming-ului, astfel, la standul NVIDIA gamerii vor avea ocazia, in premiera, sa utilizeze hardware VR de la HTC si Oculus, cu demo-uri incredibile. Asigurati-va ca sunteti la curent cu programul NVIDIA si ca veti putea folosi o casca pentru a experimenta jocurile viitor
ului.

Fanii jocurilor vor avea sansa de a vedea noul NVIDIA SHIELD, streaming la rezolutii 4K si cele mai noi jocuri Android.