Stiri

Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700T/12

Sistem audio portabil Philips AZ328 - lifestyle

Un nou sistem audio portabil wireless de la Gibson Innovations este disponibil pe piata romaneasca. Este vorba despre Philips AZ700T/12, un sistem cu dimensiuni reduse, capabil sa redea un sunet puternic, fiind dotat cu CD player, radio FM, port USB, dar si cu tehnologii de conectivitate wireless.

Noul sistem audio Philips AZ700T/12 are o putere de iesire de 12W si boxe cu Bass Reflex care faciliteaza obtinerea unui bas puternic si profund, chiar daca are incinte de dimensiuni compacte. Pentru optimizarea redarii sunetelor joase a fost utilizat un tub acustic suplimentar, aliniat la woofer, rezultatul fiind un sunet controlat, mai profund si cu mai putine distorsiuni.

De asemenea, sistemul dispune de functie Dynamic Bass Boost, care optimizeaza frecventele joase in functie de volumul de redare, prin simpla apasare a unui buton. Aceasta amplifica nivelul basului, pentru a va putea bucura de un sunet consistent chiar si cand preferati sa ascultati muzica in surdina, la un volum redus.

CD player-ul incorporat va permite sa redati melodiile de pe CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD. Functia „Redare aleatorie/Repetare” va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii melodiilor in aceeasi ordine intotdeauna. In plus, puteti asculta 20 de piese programabile de pe CD. De asemenea, sistemul faciliteaza memorarea posturilor radio preferate.

Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700T/12 permite conectarea la aproape orice sursa audio externa. Are Bluetooth si NFC, astfel ca puteti reda colectiile muzicale de pe smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri prin conexiune wireless. De asemenea, are port USB direct, dar si intrare audio de 3,5mm. Nu ii lipseste un port de iesire audio de 3,5mm pentru conectarea unor casti. Pentru confort in utilizare, mini-sistemul audio poate fi controlat prin intermediul unei telecomenzi ergonomice si a unui afisaj LCD. Pentru utilizarea in afara casei, in aer liber, functioneaza cu un set de 6 baterii de tip L14.

Alte produse Philips din aceasta categorie

Va mai amintiti de caseta audio? Sistemul audio portabil Philips AZ328/12 este un sistem compact si elegant, cu functii utile si accesibile. Redati muzica de pe casete audio, CD-uri, solutii de stocare USB, de la radio sau de pe tablete, smartphone-uri, laptop-uri, PC-uri prin intrarea audio auxiliara de 3,5mm. Cu o putere de 2W si Dynamic Bass Boost va bucurati de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

Doriti dispozitive mai mici si mai accesibile din punct de vedere al pretului? Atunci va recomandam sistemul audio portabil wireless Philips AT10/00 – o boxa portabila cu functii multiple. Pur si simplu alegeti sursa de redare, de la transmisie wireless prin Bluetooth, intrare audio auxiliara, radio FM, USB sau card SD si puteti asculta ritmurile preferate fara intrerupere, timp de pana la 20 de ore.

Preturile difera in functie de magazinul din care achizitionati produsul:
Noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700 – 659 lei
Sistem audio portabil Philips AZ328/12 – 329 lei
Sistem audio portabil wireless Philips AT10/00 – 229 lei