Allview cu Windows10
Tablete

Iata primele tablete Allview cu Windows 10

Allview cu Windows10

Allview si Microsoft prezinta primele 4 tablete cu Windows 10 in premiera pe piata din Romania, disponibile pentru pre-comanda in shop-ul online Allview, cu livrare incepand din data de 30 iulie.

Campania anuntata de Allview si Microsoft intareste parteneriatul pe care cele doua companii l-au anuntat prima oara in iunie 2014. Astazi Allview ne informeaza despre posibilitatea de a achizitiona primele device-uri din Romania care beneficiaza de Windows 10 la o promotie avantajoasa, prin intermediul careia consumatorii primesc gratuit un smartphone marca Allview Impera m in perioada 23 – 30 iulie 2015.

“Am placerea de a va anunţa astazi o premiera in Romȃnia, disponibilitatea primelor tablete Allview cu Windows 10. Impreuna cu partenerii de la Microsoft oferim o experienta completa care va incuraja utilizatorii sa descopere noi functionalitati si aplicatii menite sa ofere experiente extraordinare. Se remarca butonul de start care acum revine, browser-ul Microsoft Edge, care iti permite sa iei notite direct in pagina web, Snap si Virtual Desktop, care sporesc eficienta in organizare si multe altele.” a declarat directorul general Allview, Lucian Peticila.

„Allview este unul dintre cei mai activi si dinamici parteneri producatori de device-uri cu Windows din piata din Romania. Succesul si calitatea acestor dispozitive au demonstrat faptul ca un partener local se poate impune pe o piata competitiva cu tablete si laptop-uri 2-in-1 cu Windows, de aceea suntem foarte mandri ca astazi Allview anunta primele sale device-uri cu noul sistem de operare Windows 10, un Windows familiar dar mai bun, cu o experienta personalizata si naturala ce functioneaza la fel pe orice dispozitiv permitand oricui sa-si indeplineasca activitatile”, declara Tudor Galos, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania.

Primele tabletele din Romania cu Windows 10 sunt urmatoarele:

• Wi10N PRO la pretul de 1.099 Lei, device-ul 2 in 1 care reprezinta imbinarea perfecta intre utilitate si performante, ce se remarca si prin memoriile generoase de 2 GB RAM si 32 GB Flash.

• Impera i10G la pretul de 1.199 Lei, device-ul ce se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezolutie de 2048×1536 px si prin memoriile de 2 GB RAM cu 32 GB Flash.

• Wi8G la pretul de 649 Lei, device-ul echipat cu un procesor Intel Atom, display IPS de 8” si conectivitate 3G, cea mai mobila tableta ce sustine productivitatea din gama Allview.

• Impera I8 la pretul de 849 Lei, device-ul cu un procesor Intel Atom, care aduce utilizatorilor o grafica bogata, culori vii si imagini foarte clare.

Toti utilizatorii de device-uri eligibile Allview, ce ruleaza Windows 8.1, vor fi instiintati in mod automat despre posibilitatea de a efectua update gratuit la Windows 10 incepand cu data de 29 iulie 2015.