Telefoane Mobile

Zilele Canon aduc la F64 prezentari foto inedite si oferte speciale

Zilele Canon - Andreea Retinschi

F64 si Canon anunta “Zilele Canon”, un eveniment care se va desfasura in perioada 15-18 iulie in sala expozitionala a magazinului si cuprinde trei prezentari fotografice, o tura foto, oferte speciale la echipamente foto-video si un concurs dedicat fotografiei de vara. Cea mai buna imagine va fi recompensata cu o imprimanta Canon Selphy.

In prima zi a evenimentului, 15 iulie 2015, incepand cu ora 19.00, Tatiana Volontir va sustine prezentarea “Lumina naturala in portretul artistic”. Prin fotografia de portret, ea cauta mereu oglindire in oameni. “Fotografia a devenit pentru mine un mijloc de exprimare, de eliberare, dar si de descoperire. Este un studiu al proiectiilor universului interior al modelului asupra mea”, sustine Tatiana.

Zilele Canon din 16 iulie aduc la F64, tot incepand cu ora 19.00, prezentarea “Inspiratie, basme si fashion” sustinuta de Andreea Retinschi. Pasiunea pentru lumea imaginilor a inceput cu un curs de fotografie pe film, in liceu, si continua astazi cu dorinta de a transmite povesti prin fotografiile sale. Participantii vor invata trucuri despre fotografia de moda si despre cum sa ne pastram imaginatia vie.

Pe 17 iulie, de la ora 19.00, Dorin Bofan le va vorbi participantilor despre fotografia de natura. Cei prezenti in sala vor afla cum a inceput povestea lui Dorin, vor afla despre cautarile sale continue, dar si ideile din spatele lucrarilor sale. De-a lungul carierei sale, Dorin si-a vazut fotografiile publicate in reviste precum National Geographic Romania, National Geographic Traveler, Photo Magazine, FOTO4all, GDT Forum Naturfotografie si multe altele.

In ultima zi, pe 18 iulie, incepand cu ora 16.00, Catalin Georgescu invita pasionatii de plimbari fotografice la o tura foto prin campusul Universitatii Politehnica pentru a experimenta compozitii urbane si pentru a invata cum sa se foloseasca de jocul de lumini si umbre.

Mai multe informatii despre cei patru fotografi si evenimentele organizate alaturi de ei gasesti pe blogul F64. De asemenea, prezentarile din timpul evenimentului Zilele Canon vor fi transmise live pe site-ul F64 si evenimentul poate fi urmarit, de asemenea, prin Facebook.