Sony BRAVIA KD-65X9000C
Televizoare

Noua gama BRAVIA cu Sony Android TV e in Romania

Sony Android TV

Sony a lansat in Romania gama de televizoare BRAVIA 2015 cu Sony Android TV.

Noua serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD cu Sony Android TV, cu diagonale de la 43 la 85 inchi si 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse intre 32 si 65 inchi. Astfel, 21 din cele 29 de modele de televizoare BRAVIA anuntate de Sony functioneaza cu cea mai flexibila platforma disponibila pe piata, Sony Android TV .

“Noua gama BRAVIA duce mai departe calitatea imaginii, sunetul clar si design-ul inconfundabil pe care oamenii le asteapta de la televizoarele Sony. Acum aducem si cea mai flexibila interfata smart in acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de continut in continua expansiune. Ne asteptam ca noile televizoare sa atraga chiar si utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cat de usor este sa interactioneze cu platforma Sony Android TV,” a declarat Lucian Radulescu, Branch Manager Sony Romania si Republica Moldova.

Noua serie de televizoare dispune de cele mai bune tehnologii, de la imaginea 4K fara precedent la interfata intuitiva smart si platforma Sony Android TV, totul intr-un corp ultra subtire si cu sunet de inalta rezolutie. Utilizatorii au acces la o gama variata de continut precum filme, muzica, jocuri si aplicatii, printre care se numara jocurile Asphalt 8 si GT Racing 2, optimizate pentru platforma Sony Android TV.

“Asphalt 8 pe Sony Android TV este potrivit atat gamerilor datorita posibilitatii de a juca folosind un controller conectat prin Bluetooth, cat si utilizatorilor “casual” care pot utiliza telecomanda nativa a televizorului,” a declarat Lucian Radulescu.

Sony Android TV - Experienta de utilizare

Platforma Sony Android TV duce experienta utilizatorului la un alt nivel

Noua linie de televizoare Sony BRAVIA cu Sony Android TV iti ofera acces pe ecranul din sufragerie la cea mai mare si intr-o continua dezvoltare platforma de aplicatii disponibila pe piata si iti permite sa explorezi o gama variata de filme, muzica, imagini, jocuri, aplicatii si multe altele.

Functia de cautare vocala poate fi utilizata pentru a naviga prin continut sau a controla televizorul si care se activeaza cu ajutorul microfonului incorporat in telecomanda cu „touch pad”, a naviga prin continut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicatia Google Cast poti “trimite” simplu si rapid, chiar si de pe iOS, continutul din telefon sau tableta direct pe ecranul televizorului.

Sony Android TV - Google Cast

Noua interfata mult mai intuitiva aduce la varful degetului continutul si aplicatiile disponibile prin care poti naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie ca vrei sa treci prin canalele TV, sa cauti clipuri pe internet, sa te uiti la cele mai noi fotografii sau filme stocate in telefon.

Sony Android TV - X1

Procesorul X1 revolutioneaza calitatea imaginii

Procesorul de imagine X1 nou lansat in 2015, aduce o calitate a imaginii uimitoare la nivel de contrast, claritate si culoare, fie ca urmaresti filme 4K, continut High Definition sau Standard Definition, dar si atunci cand folosesti servicii de streaming. Noul procesor X1 analizeaza in detaliu calitatea semnalului indiferent de sursa si imbunatateste continutul HD sau SD pana la rezolutie 4K. Astfel, imaginile sunt redate in culori realiste si cu un contrast rafinat, ajustat pentru imagini stralucitoare si un negru profund, cu un zgomot redus.

Sony Android TV - High - Resolution Audio

Auzi fiecare detaliu cu ajutorul tehnologiei High-Resolution Audio

Tehnologia High-Resolution Audio isi face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 incorporata in televizoarele X94C si X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio ofera o experienta superioara formatelor clasice de inregistrari audio existente pe CD, prezentandu-le iubitorilor de muzica cele mai fine si subtile detalii ale melodiilor preferate.

BRAVIA KD-65X9000C

Design subtire pentru cele mai noi televizoare 4K

Noua linie BRAVIA beneficiaza de un design deosebit. Spectaculosul model X90C dezvaluie un design nou “Floating Style” care se remarca printr-o grosime de doar 4,9 mm . Datorita suportului disponibil in pachet, noul X90C poate fi montat pe perete asemenea unui tablou.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K si Full HD sunt disponibile in magazinele de specialitate din Romania.