PRISMAprepare
Stiri

Canon lanseaza PRISMAprepare 6.2

PRISMAprepare

Canon a lansat PRISMAprepare 6.2, cea mai recenta versiune a aplicatiei complete pentru pregatirea documentelor.

Aceasta solutie eficientizeaza procesul de pregatire, de la compozitie la productie, ajutand atat firmele de imprimari comerciale, cat si pe cele care imprima in departamente proprii sa scurteze timpul de productie, sa-si extinda capacitatea, sa creasca productivitatea si sa reduca din costurile operationale.

Noua versiune a soft-ului consolideaza suportul pentru piata imprimarilor de volum in departamente proprii, si extinde functionalitatea in beneficiul imprimantelor comerciale si al centrelor de copiere din segmentul grafic. PRISMAprepare optimizeaza de acum si capacitatile de productivitate a dispozitivelor Canon imageRUNNER ADVANCE, a intregii game Canon varioPrint, si a gamelor Canon imagePRESS si Océ VarioPrint. Suportul este valabil si pentru o varietate de imprimante de productie in formate pre-taiate, atat alb-negru cat si color.

Bazandu-se pe reputatia sa de aplicatie profesionala, PRISMAprepare 6.2 include urmatoarele noi functii:
Editarea continutului – Aceasta functie permite unui furnizor de servicii de imprimare (PSP) sa efectueze cu usurinta schimbari de ultim moment continutului unui document, fara a mai fi nevoie de trimiterea documentului inapoi la client pentru confirmare, si imbunatatind astfel timpii de incepere a productiei.

Utilizand functia Editarea Continutului, PSP-ul poate face corecturi si schimbari minore unui text – de exemplu, corectarea erorilor tipografice, copierea si mutarea obiectelor grafice PDF ( Document in Format Portabil]) in interiorul documentului, si selectarea unei zone grafice a unei imagini scanate pentru a o copia si muta in interiorul documentului. Iar, ca rezolvare a unei probleme ce tine de piata de arta grafica, functia permite si aplicarea simultana a ajustarilor de culoare pe multiple imagini, chiar si de pe pagini diferite.

Bun de tipar (mostra) – Pentru a economisi timp, a reduce aparitia erorilor si a creste satisfactia clientului, functia Soft Proof permite PSP-ului, inainte de productia propriu-zisa, sa ii ofere clientului o pre-vizualizare digitala precisa a documentului ce urmeaza a fi imprimat fizic. In cadrul functiei se pregateste documentul pentru productie, se aloca suporturile media, se aplica paginatia si se alege tipul de finisare. Se genereaza apoi un fisier PDF cu documentul pregatit si se trimite clientului, care poate cu usurinta sa verifice daca fiecare detaliu al documentului corespunde asteptarilor. Daca se identifica erori in documentul pregatit, clientul poate adnota fisierul si il poate re-trimite la PSP pentru corectii. Acest proces ii ofera clientului o metoda rapida si convenabila de a valida un document pregatit in faza de pre-productie, reducand totodata si consumul de hartie.

Chenare PDF – Aceasta functie imbunatateste suportul pentru chenarele PDF de delimitare, decupare si taiere format pentru aplicatii avansate de arta grafica, permitand PSP-ului sa pre-vizualizeze si sa creeze sau sa modifice dimensiunile si pozitia chenarelor PDF in cadrul interfetei PRISMAprepare. Sistemul permite, de asemenea, umplerea zonei de margine cu o singura culoare, aleasa cu ajutorul selectorului de culoare din paleta de culori a sistemului sau din document.

Suport nativ pentru fisiere – Economisind timp si imbunatatind productivitatea PSP-ului, aplicatia PRISMAprepare 6.2 poate deschide si imprima documente Microsoft® Office (Word, PowerPoint® si Excel®), fara a fi necesara conversia acestora in afara aplicatiei. Acest lucru economiseste din timpul PSP-ului, oferindu-i acestuia un timp rapid de procesare, optimizand in acelasi timp calitatea imprimarii prin controlul setarilor de conversie.

ErnstJan de Bruin, European & UK Product business Developer (PRISMA Solutions), Canon Europe, a declarat: “PRISMAprepare are deja o reputatie solida pe piata de productie in departamente proprii, fiind o solutie puternica pentru pregatirea documentelor, dar in acelasi timp usor de utilizat. Prin noua versiune a soft-ului noi introducem noi functii si licentiere pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta atat clientii din domeniul artelor grafice, cat si departamentele mai mici, si le permite acestora sa-si imbunatateasca timpii de procesare si flexibilitatea productiei, maximizand in acelasi timp productivitatea si calitatea rezultatelor. Doar includerea functiei Bun de tipar in sine garanteaza o valoare excelenta a investitiei, aceasta oferind un nivel de functionalitate intalnit doar la pachetele de software mult mai scumpe.”

Disponibila direct prin intermediul Canon sau printr-un vanzator autorizat, solutia PRISMAprepare 6.2 poate avea trei tipuri de licenta: Full, Light sau Solo.