Stiri

Acer prezinta primul proiector LED cu senzor inteligent de lumina ambientala

K138ST

Acer isi completeaza gama de proiectoare cu trei modele destinate utilizatorilor casnici si office. Acer K138ST este primul proiector LED din lume care include un senzor inteligent de lumina ambientala, modelul U5320W este un proiector ultra-short throw ce poate reda imagini cu o diagonala extinsa de la distante reduse, iar modelul P5515 este un proiector cu rezolutie Full HD si functii avansate de corectie trapez.

Acer K138ST – Cinematograf la purtator
Capabil sa proiecteze o imagine cu diametrul de 100 de inch de la o distanta de numai 1,7m, noul Acer K138ST este un proiector LED short throw ultra portabil, care le permite utilizatorilor sa se bucure de filmele preferate, indiferent unde s-ar afla. Cu dimensiuni mai mici decat o coala de hartie A4 si cu o greutate de numai 750g, modelul K138ST incorporeaza si un sistem audio DTS, astfel ca nu e nevoie de conectarea de boxe suplimentare. A fost incorporat si un modul audio Bluetooth care permite conectarea wireless la sistemele audio home theater. Tehnologia Acer LumiSense+ face din K138ST primul proiector LED din lume echipat cu un senzor inteligent de lumina ambientala; senzorul modifica luminozitatea si saturatia culorilor pentru a oferi cea mai buna experienta de vizionare. La rezolutia WXGA (1280×800), proiectorul asigura o rata de contrast de 100.000:1.

Acer U5320W – Imagini mari de la distanta mica
Acer U5320W este un proiector ultra-short throw care poate fi amplasat la o distanta de doar 23cm fata de suprafata de proiectie si care poate reda imagini cu diagonala de 100inch de la o distanta de 50cm. Aceasta flexibilitate in amplasare il face ideal pentru salile de clasa. Modelul U5320W are rezolutie WXGA si o luminozitate de 3.000 de lumeni, asigurand imagini clare si culori naturale. Fiind dotat cu doua boxe de 10W incorporate, poate fi utilizat pentru a sustine prezentari multimedia. Folosit impreuna cu Acer SmartPen II, accesoriu comercializat separat, noul U5320W este ideal pentru utilizarea in scoli si facultati, functionand nu doar ca telecomanda, dar si ca stilou digital cu o raza de actiune de aproape 10m, transformand proiectia clasica intr-o suprafata interactiva.

P5515

Acer P5515 – imagini clare in orice conditii
Acer P5515 poate reda imagini la o rezolutie Full HD de 1080p cu o luminozitate de 4.000 de lumeni. Astfel, noul proiector ofera imagini clare fara sa fie nevoie de reducerea iluminarii ambientale, fiind ideal pentru salile de sedinta de dimensiuni medii. Cele doua boxe de 10W incorporate sunt ideale pentru redarea prezentarilor avand continut audio. Acer P5515 include optiuni avansate de corectie trapez atat pe verticala, cat si pe orizontala, de pana la 30 de grade. In plus, utilizatorii pot ajusta si colturile proiectiei pentru a adapta imaginea redata la spatii asimetrice sau inclinate.

U5320W

Negru intens, alb stralucitor si culori vii
Fiecare dintre modelele noi dispune de tehnologiile proprii Acer pentru a oferi cea mai buna experienta de vizionare:
• Acer ColorBoost3D asigura culori naturale imaginilor proiectate printr-o roata de culori avansata impartita in sase segmente, tehnologie de iluminare a lampii imbunatatita si sistemele de procesare a imaginii.

• Acer ColorSafe II este o tehnologie ce previne denaturarea in timp a culorilor proiectoarelor. In plus, folosirea de dynamic RGB asigura redarea fidela a culorilor si dupa perioade extinse de folosire.
• Acer DynamicBlack™ imbunatateste contrastul imaginii prin analiza fiecarui cadru de pe ecran si modificarea dinamica a puterii lampii pentru a livra un negru intens si un alb stralucitor, alaturi de mai multe detalii in cazul scenelor intunecate.

Proiectie wireless si Quad View
Folosind dongle-ul wireless optional, noile proiectoare ofera suport pentru redarea imaginilor fara cabluri. Acest accesoriu permite proiectia directa prin tehnologia Miracast de pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows 8.1 sau Android 4.2.2. Solutia Acer permite redarea simultana de continut pe suprafata de proiectie de pe un numar de pana la patru dispozitive, caracteristica utila pentru mediile de afaceri si educational. Cei care cauta cea mai buna calitate video, pot opta pentru kit-ul Acer WirelessHD, care poate transmite imagini 3D la rezolutie Full HD de 1080P.

Pret si disponibilitate
Acer K138ST va fi disponibil in Romania incepand din luna august la un pret ce porneste de la 3199 lei, in timp ce Acer U5320W este deja comercializat pentru 4599 lei. Modelul Acer P5515 va ajunge pe rafturile magazinelor in cursul acestei luni la pretul de 4499 lei.