Foto si Video

Zilele Panasonic Lumix aduc la F64 cele mai noi echipamente

Panasonic Lumix G7

In perioada 25 – 27 iunie, la F64, se desfasoara Zilele Panasonic Lumix. Acest eveniment le va pune la dispozitie pasionatilor de fotografie si videografie cele mai noi echipamente, de la Lumix DMC-GH4 la DMC-G7, cel mai nou model al companiei capabil sa inregistreze videoclipuri la rezolutie 4K.

Panasonic Lumix DMC-G7 este un model gandit pentru performanta maxima intr-un corp care asigura o mobilitate si o portabilitate foarte bune. Are un senzor de 16 megapixeli capabil sa inregistreze video la rezolutie 4K si dispune de cateva moduri care il ajuta pe fotograf sa nu rateze niciun moment important. Functia 4K Photo ii permite utilizatorului sa extraga cadre individuale din videoclipuri filmate la rezolutie 4K, obtinand fotografii de aproximativ 8 megapixeli potrivite printarii sau vizionarii lor pe diverse dispozitive electronice.

Panasonic Lumix DMC G7

Lumix DMC-G7 are un ecran mobil de 3 inci cu o rezolutie de 1,04 milioane de puncte si un sistem de focalizare automata care atinge o viteza de 0,07 secunde. Mai mult, prin modul Star Light AF aparatul poate focaliza excelent si in conditii de luminozitate scazuta prin calcularea exacta a valorii contrastului intr-o zona AF mai mica.

Alaturi de Lumix DMC-G7, in cadrul Zilelelor Panasonic, iubitorii fotografiei vor putea testa si modelele DMC-GH4, DMC-FZ100 si DMC-LX100, toate trei fiind capabile sa inregistreze video 4K. Modelul LX100 este, totodata, cea mai compacta camera Panasonic capabila sa ofere videoclipuri de inalta rezolutie, un obiectiv cu o diafragma f/1.7-2.8, excelent pentru situatii cu prea putina lumina, si un senzor micro four thirds. Va mai fi disponibil si modelul DMC-GF7, un aparat foto cu lentile interschimbabile optimizat pentru autoportrete printr-un ecran care se poate ridica la 180 de grade.