Acer Predator XR3
Monitoare

Acer Predator XR3 primul monitor curbat din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC

Acer Predator XR3

Acer a anuntat Acer Predator XR3, un nou monitor curbat cu diagonala de 34 inch si format ultra-wide, 21:9.

Acesta este primul display curbat din lume care beneficiaza de tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru a oferi cea mai buna experienta in cadrul jocurilor video. Sunetul DTS este asigurat de cele doua boxe cu putere de 7W care, impreuna cu optiunea de iluminare ambientala si design-ul elegant, ofera o experienta multimedia completa.

Noul Acer Predator XR34 are un ecran curbat cu rezolutie QHD (3440 x 1440) si format de ecran UltraWide de 21:9. Panoul IPS permite un unghi de vizualizare de 178 de grade, oferind cea mai buna experienta de gaming si de vizionare a filmelor. Noul dispozitiv reda 100% din gama de culori sRGB, asigurand reproducerea precisa a culorilor, o functie indispensabila pentru profesionistii din domeniul imagisticii si a entuziastilor foto.

Acer Predator XR3 - 2

„Acer este dedicat gaming-ului pe PC, lucru demonstrat si de lansarea noului monitor Predator XR34 cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC”, a declarat Jeff Fisher, senior vice-president al diviziei GeForce din cadrul NVIDIA. „Cea mai populara alegere intre gamerii de PC sunt placile grafice GeForce GTX care, in combinatie cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, ofera cea mai buna experienta pentru jocurile video pe PC”, a mai adaugat Fisher.

Ecranul curbat plaseaza fiecare colt al imaginii la distanta egala fata de ochii utilizatorului si ofera astfel o experienta de redare uniforma. Datorita campului vizual largit si extinderii perceptiei vederii periferice, comparat cu un display plat, noul monitor Acer ofera o experienta de folosire superioara. Mai mult, noul XR34 poate fi configurat ca parte a unui sistem de mai multe monitoare, design-ul zero frame contribuind la obtinerea celei mai captivante experiente de gaming.

Acer Predator XR3 - 3

Acer a echipat XR34 cu o serie de caracteristici concepute in special pentru jucatori, printre care posibilitatea ajustarii culorilor pe sase axe prin NVIDIA G-SYNC sau afisarea direct pe ecran a ratei de refresh. Utilizatorii pot identifica cu usurinta daca este activat modul de utilizare G-SYNC datorita iluminarii ambientale rosii din partea inferioara a monitorului. Intensitatea acesteia se schimba in concordanta cu refresh rate-ul.

Proiectat sa fie ergonomic, monitorul XR34 poate fi inclinat de la -5° la 35°pe plan orizontal si cu 130 mm pe plan vertical, utilizatorii putand sa gaseasca cel mai confortabil unghi de redare. Tehnologia flicker-less previne obosirea ochilor in cazul sesiunilor prelungite de folosire a monitorului.

Acer Predator XR3

Noul XR34 este echipat cu intrari pentru DisplayPort si HDMI, avand incorporat si un hub USB 3.0 cu suport pentru incarcarea rapida a dispozitivelor mobile, precum smartphone-urile.

Noul Acer XR34 va fi disponibil in Romania din luna septembrie la preturi pornind de la 5499 lei.