Toshiba Satellite P50-C
Laptopuri

Toshiba lanseaza seria Satellite P

Toshiba Satellite P50-C

Toshiba a anuntat astazi lansarea noii serii Satellite P – o colectie de laptopuri de inalta performanta, cu ecran de 39.6 cm (15.6”) ce include modelele P50-C, P50t-C si P50D-C care ofera divertisment de calitate si productivitate pentru utilizatorii pretentiosi. Cu o gama de caracteristici importante pentru entuziastii multimedia, utilizatorii au tot ce e nevoie pentru a juca jocuri cu grafica complexa, pentru a viziona cele mai noi filme sau pentru a utiliza cu usurinta o varietate de aplicatii preferate.

Avand o carcasa noua din aluminiu periat, cu finisaj Satin Gold, laptopurile din seria Satellite P sunt cu peste 15% mai subtiri decat modelele predecesoare din 2014, in ciuda noilor caracteristici imbunatatite. Echipate cu o eleganta tastatura insulara iluminata, toate modelele noi au un design cu finisaj texturat de tip hairline.

Modelele Satellite P50-C si P50t-C cu ecran tactil sunt echipate cu procesoare din a 5-a generatie Intel® CoreTM pana la i7 create pentru a imbunatati timpul de raspuns si durata de viata a bateriei, precum si pentru a oferi imagini 3D incredibile impreuna cu posibilitatea de a edita mult mai rapid video si fotografii. Pe langa procesoarele puternice, ambele modele sunt echipate cu placi grafice pana la NVIDIA® GeForce® GTX 950M cu 4GB DDR3 VRAM pentru performante fluide si rapide, indiferent de situatie. Satellite P50D-C este echipat cu procesoare AMD A10 APU si placa grafica AMD RadeonTM R6 pentru streaming HD, jocuri online si experiente inovatoare de calcul, fara precedent.

Seria Satellite P50-C vine cu Windows 8.1 pre-instalat ce va putea fi upgradat gratuit la Windows 10 dupa lansarea acestuia . Construite pentru a beneficia la maxim de platforma Windows 10, toate modelele din serie includ hardware si componente ce asigura performante fluide, precum si microfon dual pentru a profita la maxim de experienta Cortana , cu capturi clare de voce si buton de acces rapid pe tastatura. Fiind primul asistent personal digital adevarat, Cortana ajunge sa cunoasca preferintele utilizatorilor sai si ii ajuta la rezolvarea task-urilor prin oferirea de recomandari relevante cum ar fi starea traficului si a vremii, acces rapid la informatii sau remindere importante.

Pentru a beneficia la maxim de noile lansari in materie de divertisment, Satellite P50t-C se mandreste cu un ecran tactil Ultra HD 4K (3840 x 2160) ce ofera claritate impecabila a imaginii. Cu diagonala de 39.6cm (15.6”), ecranul este suficient de mare pentru divertisment complet captivant, fara a face compromisuri legate de mobilitate, in timp ce 282 pixels per inch (ppi) asigura utilizatorii de posibilitatea de a observa fiecare detaliu, fie ca vizioneaza continut video online, se joaca sau desfasoara activitati creative. Utilizarea tehnologiei IGZO pentru display imbunatateste durata de viata a bateriei, calitatea touch si ofera unghiuri ultra-largi de vizionare.

Imaginile real life sunt imbunatatite si de calibrarea ChromaTune™ disponibila pe fiecare model Ultra HD, si ofera culori realiste pentru ca totul sa se vada exact ca in realitate – adaugand un nou nivel de realism si implicare. Fiecare model Ultra HD vine si cu ChromaTune™ preinstalat pentru software Toshiba, astfel ca utilizatorii pot selecta cel mai potrivit interval de culori pentru continutul vizionat si aplicatiile folosite. Cu aceasta combinatie de caracterisitici inovatoare pentru display, utilizatorii se pot bucura de un nivel inalt de divertisment.

Calitatea incredibila a imaginilor pe seria Satellite P este completata si de calitate audi, oferind un pachet avansat de divertisment pentru dispozitive mobile. Cu sunet optimizat de DTS® Sound™ si redat prin difuzoare premium harman kardon®, ambele modele ofera ce e mai bun in materie de muzica, blockbustere si conversatii video.

Satellite P50-C si P50t-C sunt disponibile cu o combinatie intre un SSD ultra-rapid impreuna cu un HDD cu capacitate ridicata de pana la 2TB spatiu de stocare sau SSHD. Conectarea la mediile externe se face cu usurinaa prin intermediul celor 3 porturi USB 3.0 (unul cu Sleep-and-Charge), tehnologii de wireless display, un port HDMI® ce permite iesire 4K si un slot 2-in-1 Bridge Media cu suport SD UHS-I. Cu ajutorul acestor optiuni, utilizatorii isi pot incarca dispozitivele in timp ce laptopul se afla in modul stand-by, pot partaja continut digital pe ecranul televizorului sau pot descarca rapid si usor fisiere media mari. Viteza de streaming si de navigare online este impresionanta datorita suportului Wi-Fi ac ultra-rapid.

Seria Satellite P va fi disponibila incepand cu al treilea trimestru al anului 2015.

Toshiba Satellite P50-C, P50t-C si P50D-C:

• Display: 39.6 cm (15.6”) Toshiba TruBrite display cu retroiluminare
o P50-C si P50D-C: Optiune de ecran luminos HD (1366 x 768) sau Full HD (1920 x 1080), IPS LED
o P50t-C: Ultra HD (3840 x 2160), ecran tactil IGZO, 282 ppi, cu calibare ChromaTuneTM a culorilor

• Procesoare:
o P50-C si P50t-C: pana la Intel Dual CoreTM i7 generatia 5
o P50D-C: AMD A10-8700P generatia 6

• Grafica:
o P50-C si P50t-C: pana la NVIDIA GeForce GTX950M (memorie dedicata 4 GB DDR3) cu tehnologie CUDATM si NVIDIA OptimusTM
o P50D-C: AMD A10-8700P APU RadeonTM R6 M340DX dual graphics
• SSD/HDD: Combinatie de pana la 256GB SSD cu pana la 2TB HDD sau 1TB solid state hybrid drive (SSHD)
• Memorie: pana la 16 GB DDR3L
• Conectivitate: 3 x USB 3.0 cu 1x Sleep and Charge, 1 x HDMI® cu suport Ultra HD 4k, slot SD/SDHC cu suport UHS-I, tehnologii de wireless display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Gigabit Ethernet LAN, Bluetooth® 4.0
• Audio: difuzoare stereo harman kardon® cu DTS® Sound™
• ODD: Optiune de Blu-ray DiscTM BDXL drive, M-DISCTM ready sau DVD Super-Multi drive, M-DISCTM ready
• Sistem de operare: Windows 8.1 pre-instalat, upgrade gratuit la Windows 10 cand va fi disponibil
• Durata de viata a bateriei: pana la 5.48 ore
• Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminium periat
• Greutate:
o P50-C/P50D-C: 2.3 kg
o P50t-C: 2.45 kg
• Dimensiune:
o P50-C/P50D-C: 380 x 259.9 x 22.5 mm
o P50t-C: 380 x 259.9 x 23.5 mm