Lifestyle

Aspiri usor si eficient, garantat 5 ani!

5
5

E placut sa ai o casa curata si ti-ai dori sa nu aloci atat de mult timp pentru acest lucru? Rowenta iti vine in ajutor cu o gama de aspiratoare ultraperformante, care transforma aspirarea intr-o sarcina usoara, ca o plimbare. In plus, ai acum 5 ani la dispozitie sa testezi aspiratorul si sa iti demonstreze calitatile sale.

Ce trebuie sa faci? Trebuie doar sa cumperi in perioada 27 mai 2015 – 31 decembrie 2015 orice aspirator din gama Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic si X-Trem Power participante in campanie si beneficiezi de 5 ani garantie.

O garantie extinsa de 3 ani pentru ca votul tau de incredere este important pentru Rowenta. Alege unul dintre modelele de aspiratoare Rowenta potrivite nevoilor tale!

Da volumul aspirarii la minim cu Silence Force Extreme! Acest aspirator are un nivel de zgomot extrem de redus, ca sa te bucuri de sunete mai placute decat al unui motor de aspirator. Mai putin zgomot, dar mai multa putere ca sa aspire eficient si fara efort de pe orice suprafata, chiar si parul de animale. In plus, este si Eco Efficient, permitandu-ti sa reduci consumul de energie la jumatate, mentinand aceeasi performanta, datorita motorului de inalta eficienta si fluxului de aer optimizat.

Uita de grija cablului de la aspirator cu Airforce Extreme Lithium RH887101! Airforce Extreme Lithium este aspiratorul vertical care ofera performanta extrema pe toate tipurile de podele. Patrunde usor si in spatiile inguste, are un nivel ridicat de absorbtie a prafului datorita periilor rotunjite si, fiind prevazut cu flapsuri laterale ce inconjoara capul de aspiratie, sterge podeaua in timpul aspirarii. Bateria se reincarca in 10 ore si dispune de un indicator care iti precizeaza timpul ramas pana cand trebuie sa o reincarci. Cu alte cuvinte, aspiri usor, fara sa te incurci in fire!

Cu X-trem Power Cyclonic RO6245 nu trebuie sa mai schimbi sacul, pentru ca nu are nevoie de unul. Aspiratorul detine un recipient de praf cu o capacitate de 2,75 L, usor de demontat si de transportat, facilitand golirea acestuia. Sistemul Cyclonic separa particulele de praf din aerul aspirat, iar peria de inalta performanta asigura o buna curatare a suprafetelor.In plus, este prevazut cu o protectie antisoc pentru a evita deteriorarea corpurilor de mobila.

Aspira mai confortabil cu Ergo Force Cyclonic RO6743! Tot fara sac, dar cu un design ergonomic, care asigura mai mult confort, si cu un nivel de zgomot mai scazut, Ergo Force Cyclonic RO6743 este un aspirator extrem de eficient, dispunand de patru duze speciale de aspirare, care ii permit sa patrunda in spatii inguste, sa curete eficient parchetul si covoarele, mulandu-se pe particularitatile fiecarei suprafete.

Bucura-te mai mult timp de tehnologiile inovative care iti vor face viata mai usoara si mai confortabila!