Laptopuri,  Monitoare,  Placi video

ASUS a prezentat la Computex 2015 noua linie de produse

asus computex 2015

ASUS a anuntat la Computex 2015 noua linie de produse inspirate de filozofia Zen.

 ASUS Republic of Gamers (ROG) prezinta o gama larga de notebook-uri de gaming, desktopuri, monitoare, mausi, placi video si produse ROG Certified. Sunt prezentate modelele ASUS ZenBook UX305 si UX303, in culori noi frapante, alaturi de ASUS Transformer Book T100HA. Sunt expuse, de asemenea, desktopurile ASUS incluzand ASUSPRO E210, K20, VivoPC VC65, VivoMini UN65H, UN45 si Chromebox UN62. In zona demo a standului de la Computex 2015 poate fi vazut primul proiector din lume, de dimensiunea palmei, ce poate proiecta continutul stocat pe un telefon cu Android, prin intermediul unei conexiuni micro USB.

Monitorul ROG curbat, cu diagonala de 34 inci si G-SYNC

Monitorul curbat 3800R, cu diagonala de 34 inci, beneficiaza de unghiuri largi de vizualizare, rezolutie nativa 3440 x 1440 pixeli si aspect 21:9. Modelul integreaza tehnologie NVIDIA G-SYNC, oferind efecte vizuale fluide, fara latente. G-SYNC sincronizeaza rata de reimprospatare a ecranului cu cea a placii grafice, pentru orice PC cu placa video GeForce GTX, eliminand fracturarea imaginii si minimizand latentele. Rezultatul consta in imagini mai vibrante, derulate fluid si intr-o actiune mai interactiva. Optiunile de conectivitate extinse includ DisplayPort si HDMI.

Monitorul ROG SWIFT PG279Q

ROG SWIFT PG279Q este un monitor WQHD 2560×1440 cu diagonala de 27 inci si tehnologie IPS pentru unghiuri largi de vizualizare de pana la 178 de grade. Monitorul ofera o rata de reimprospatare de 144Hz si dispune de tehnologie NVIDIA G-SYNC. PG279Q incorporeaza conectori DisplayPort si HDMI.

Placa video ROG Poseidon GTX 980 Ti

Placa video ROG Poseidon GTX 980 Ti este racita cu ajutorul unei solutii DirectCU H2O hibrid, ce combina camerele de vapori si conductele cu apa, temperaturile de functionare fiind mai scazute, iar zgomotul de 3 ori mai mic. Placile grafice ASUS ofera tehnologia exclusivista Auto-Extreme, primul proces automat 100% din industrie si dispun de componente Super Alloy Power II de o calitate acceptata de industria aerospatiala. ROG Poseidon GTX 980Ti beneficiaza, de asemenea, de GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster, atingerea unor performante mai ridicate fiind acum mult mai intuitiva.

Mouse-ul de jocuri ROG Spatha cu sau fara cablu

ROG Spatha este optimizat pentru jocurile de tip MMO, avand o carcasa din aliaj de magneziu cu 12 butoane, un design cu socket pentru personalizarea butoanelor principale, plus un stand de reincarcare magnetic. Jucatorii pot folosi mouse-ul Spatha fie cu cablul aferent, fie in modul wireless. Luminile LED pot fi personalizate in trei zone, utilizatorul avand posibilitatea sa aleaga o selectie formata din cele 16.8 milioane de nuante disponibile.

Asus ROG g751

Laptopul de gaming ROG G751JT/JY

Notebook-urile de gaming ROG G751JT/JY ofera tehnologia NVIDIA G-SYNC, imaginile fiind mai fluide, fara latente si fara fracturi ale cadrelor. ROG G751JT/JY sunt motorizate de procesoare Intel Core i7 si de grafica NVIDIA GeForce GTX 980M, ce poate fi supratactata. O solutie inteligenta de racire, formata din doua ventilatoare, directioneaza caldura si zgomotul departe de utilizator, asigurand sesiuni confortabile de gaming.

Asus ROG G501

Laptopul de gaming ROG G501

ROG G501 este un laptop de gaming usor si subtire, echipat cu procesoare Intel Core i7, placi grafice din seria NVIDIA GeForce GTX 900 pentru efecte vizuale 4K/UHD si tehnologie Hyper Cool imbunatatita. Acesta integreaza doua ventilatoare independente si radiatoare de cupru ce asigura un management termic eficient, pentru performante stabile chiar si in varfurile de sarcina.

Asus ROG GL552

Laptopul ROG GL552

ROG GL552 dispune de cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core i7 quad-core, placa grafica discreta si, optional, unitate SSD. Acesta are un design agresiv, inspirat de avioanele de lupta stealth, cu tastatura iluminata in rosu si taste WASD special marcate.

Software-ul ASUS GameFirst III prioritizeaza pachetele de date transmise de jocuri, asigurand un joc fara latente. GL552 are un design ce permite accesul facil la unitatea de stocare si la memoria RAM pentru upgrade ulterior.

ROG G20CB

Desktopul de gaming ROG G20CB

ROG G20CB este un desktop de gaming ce incorporeaza un procesor Intel Core de generatia a sasea si grafica NVIDIA GeForce GTX intr-o carcasa subtire de numai 12.5 litri. Acesta dispune de SSD-uri PCI Express Gen 3 x4, memorii SDRAM DDR4 si porturi USB 3.1 pentru un transfer rapid de date. Software-ul Advanced Aegis II completeaza experienta de gaming facilitand monitorizarea performantei sistemului, inregistrarea si editarea actiunii de pe ecran in vederea distribuirii pe site-urile de socializare. G20CB afiseaza, de asemenea, efecte luminoase ce se pot personaliza.

Produsele certificate ROG

Programul ROG Certified vine in ajutorul pasionatilor de jocuri asigurandu-i ca echipamentele de gaming si componentele precum modulele de memorie, kiturile de racire, carcasele si altele functioneaza perfect cu produsele ROG. Produsele ROG Certified sunt verificate si validate de catre inginerii ROG, doar cele mai bune fiind selectate. Echipa ROG lucreaza cu producatori de top precum: Avexir, BitFenix, Bitspower, Corsair, G.Skill, HyperX, In Win, Lian-Li si Thermalright, alti parteneri fiind pregatiti sa intre in acest program. Logo-ul ROG Certified va fi plasat pe toate produsele certificate care vor fi disponibile in canalele de distributie ale partenerilor. Termenii programului ROG Certified vor diferi de la regiune la regiune.

Laptopurile ASUS ZenBook UX305 si UX303

Seria ASUS ZenBook combina cele mai avansate si puternice componente cu un design elegant si sofisticat, fabricat cu precizie. ZenBook UX305 este castigatorul premiilor 2015 iF Design Award si 2015 Best Choice Award. Acesta este cel mai subtire ultraportabil QHD+ de 13.3 inci din lume si este disponibil acum in trei culori deosebite: obsidian, aliaj ceramic si aurora metalic. Modelul ZenBook in culoarea aliajului ceramic are finisaje suflate, oferind o textura similara ceramicii, in timp ce culoarea aurora metalic prezinta un finisaj unic, delicat la atingere.

ZenBook UX303 este disponibil acum si in culoarea Rose Gold, alaturi de nuanta de maroniu-fumuriu. Sofisticatul UX303 arata superb in noua nuanta ce afiseaza semnatura Zen cu cercuri concentrice.

ASUS Transformer Book T100HA

ASUS Transformer Book T100HA

ASUS Transformer Book T100HA este succesorul celui mai bine vandut Transformer Book T100TA 2-in-1, care combina puterea unui laptop stilat de 10.1 inci si comoditatea unei tablete foarte subtiri. Noul model are o autonomie de pana la 14 ore si o carcasa ultra-subtire de 8.45mm, ce cantareste 580g. Acesta are finisaje metalice si este disponibil in culorile: alb, gri staniu, albastru si roz. T100HA are la baza o serie de procesoare quad-core Intel Atom ‘Cherry Trail’ X5, 4GB memorie RAM si port USB Tip C. Portabilul vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat si va fi disponibil in cel de-al treilea trimestru al anului 2015.

Asuspro e210 mini pc

Desktopul ASUSPRO E210

ASUSPRO E210 beneficiaza de o carcasa compacta cu un volum de un litru si o prindere VESA rotativa ce ofera utilizatorilor mai multe optiuni de instalare. E210 este foarte fiabil si foarte eficient, design-ul fara ventilator asigurand operarea silentioasa. Desktopul integreaza un cititor de carduri 4-in-1, precum si porturi USB 3.0, USB 2.0, HDMI, VGA si COM (serial) pentru compatibilitatea cu o gama larga de periferice. Sistemul de operare Windows Embedded le permite utilizatorilor sa personalizeze solutii inteligente pentru aplicatii industriale si thin-client.

ASUSPRO K210

Desktopul ASUS K20

ASUS K20 este un desktop construit intr-o carcasa eleganta cu un volum de numai 10 litri. Acesta este primul PC de dimensiuni reduse ce ofera SuperSpeed USB 3.1 pentru transferuri de date rapide. Printre functiile multimedia se numara grafica discreta NVIDIA sau AMD, rezolutia 4K/UHD (ultra high definition) si tehnologia SonicMaster. Conexiunea wireless 802.11ac ofera o experienta online fluida in conditiile unui nivel de zgomot de numai 23dB in modul idle.

Desktopul ASUS G11CB

ASUS G11CB este un desktop de gaming motorizat de a sasea generatie de procesoare Intel Core si grafica NVIDIA GeForce GTX 980. Noul model ofera inalta performanta prin intermediul SSD-ului M.2, a memorie SDRAM DDR4 si a conexiunilor USB 3.1. G11CB are o carcasa cu design agresiv, cu o zona frontala iluminata cu LED-uri, ce afiseaza pana 8 milioane de culori, la care se adauga trei “flacari” rosii amplasate pe laterale. Software-ul Aegis II imbunatateste experienta de joc, GameAlive permitand jucatorilor sa inregistreze, sa editeze actiunea si mai apoi sa o partajeze pe retelele sociale.

Mini PC-ul ASUS VivoPC VC65

ASUS VivoPC VC65 este cel mai puternic model din linia VivoPC, fiind motorizat de a sasea generatie de procesoare Intel Core i. VivoPC VC65 furnizeaza optiuni de stocare flexibile si poate integra doua drive-uri. VivoPC accepta atat unitati solid state cat si hard disk-uri cu suport RAID pentru a putea fi utilizat ca un mini server sau ca un NAS. Acesta poate servi, de asemenea, ca o biblioteca multimedia si permite instalarea de software prin intermediul unitatii sale optice. VivoPC foloseste un adaptor de alimentare extern, avand o forma compacta si o multime de posibilitati de instalare, inclusiv VESA.

Mini PC-urile ASUS VivoMini UN65H si UN45

ASUS VivoMini este un sistem desktop ultra-compact, croit pentru o multime de scenarii de utilizare. VivoMini UN65H integreaza un procesor Intel Core cu grafica Intel Iris Pro si suporta unitati SSD M.2 si hard disk-uri de 2.5 inci pentru accelerarea sistemului de operare si spatiu extins pentru productivitate. VivoMini UN45 are o arhitectura fara ventilator ce permite functionarea silentioasa chiar si atunci cand ruleaza in sarcina, fiind ideal pentru birouri si biblioteci sau pentru afisajul digital. Acesta ofera, de asemenea, acces mai rapid la date multumita suportului M.2 SSD. Ambele Vivo Mini PC-uri beneficiaza de performante in retea mai stabile datorita conexiunii Wi-Fi 802.11ac.

ASUS Chromebox CN62

Castigatorul Good Design Award, ASUS Chromebox CN62, dispune de a cincea generatie de procesoare Intel. Sistemul de operare se initializeaza instant si pune la dispozitia utilizatorului toate performantele necesare pentru rularea fluida a aplicatiilor si vizionarea de filme 4K/UHD. Performantele in retea sunt de asemenea impresionante, gratie modulului Wi-Fi 802.11ac. ASUS Chromebox este extrem de silentios, pastrand zgomotul la un nivel redus de numai 17dB atunci cand este in starea idle. Acesta este prietenos cu mediul inconjurator, absorbind numai 6W in idle, mai putin decat un corp de iluminat LED.

Proiectorul ASUS E1Z

ASUS E1Z este primul proiector din lume care poate proiecta continutul stocat pe un telefon cu Android, prin intermediul unei conexiuni micro USB. Acesta integreaza o baterie interna, reincarcabila, ce permite realizarea de prezentari fara a fi necesara conectarea la o sursa de energie. E1Z poate functiona ca o baterie externa de 6000mAh, ce poate reincarca dispozitivele mobile. Proiectorul are o sursa de lumina LED, fara mercur, tehnologie DLP, acopera in procent de 100% gama de culori NTSC si suporta in totalitate spectrul RGB pentru imaginii clare cu o reproducere fidela a culorilor.