evolio m5
Telefoane Mobile

Evolio M5 vine cu garantie pentru ecran spart

evolio m5

Evolio a lansat astazi smartphone-ul M5 cu ecran IPS de 5” ce pastreaza designul stilizat, elegant intalnit si la M4 Magic.

Cel mai important beneficiu oferit utilizatorilor M5 de catre Evolio este posibilitatea de schimbare a ecranului smartphone-ului, gratuit, o singura data in perioada de garantie, indiferent de cauza sau natura defectiunii, fie ca a fost scapat pe jos sau lovit accidental.

Caracteristicile tehnice ale smartphone-ului Evolio M5 includ sistemul audio de calitate Digital True Surround, camera foto principala de 8Mp, Bluetooth, echiparea Dual SIM si receptoarele GPS si Wi-Fi. Pachetul de vanzare include si o pereche de casti Evolio cu microfon de inalta calitate.

Procesorul Quad-Core de la MediaTek impreuna cu memoria RAM de 1 GB si Flash de 8GB asigura functionarea fara cusur a mai multor aplicatii simultan si rularea jocurilor cu grafica solicitanta.

De asemenea Evolio introdus si sistemul de upgrade „over the air” pentru sistemul de operare. Astfel, M5 este primul telefon Evolio care isi va face automat upgrade-ul la o versiune superioara a sistemului de operare. Upgrade-ul se realizeaza fara interventii din partea utilizatorului, prin intermediul retelei de telefonie mobila sau printr-o conexiune Wi-Fi.

”Prezentam astazi al doilea smartphone al gamei Multimedia de la Evolio, care inseamna produse bine echipate hardware, cu capabilitati de redare excelenta a imaginii si sunetului. In plus dorim sa oferim clientilor nostri servicii care sa le aduca o mai mare valoare produselor si un confort sporit”, a declarat Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.

Pretul recomandat de vanzare a noului telefon Evolio este de 499 lei, M5 putand fi achizitionat la pre-comanda, pana pe 10 iunie, la pretul promotional de 429 lei de pe site-ul www.evolioshop.com.