Telefoane Mobile

LG G4 a ajuns in Romania!

Lansare LG G4 (5)

LG G4, cel mai avansat smartphone LG, a fost lansat oficial in Romania, ieri, in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Bragadiru. Noul LG G4 e succesorul apreciatului G3, smartphone care a devenit un adevarat punct de referinta dupa lansarea de anul trecut. La prima vedere LG G4 e smartphone-ul care te convinge cu un design elegant, cu carcasa de piele, o camera foto impresionanta si alte cateva functii de top.

LG G4 este conceput pentru a oferi utilizatorilor o eleganta confortabila, o experienta vizuala extraordinara si o posibilitate de utilizare avansata. Camera de fotografiat a lui LG G4 dispune de o lentila cu apertura F1.8, rar intalnita la smartphone-uri, care permite ca pana la 80% mai multa lumina sa atinga senzorul de imagine, comparativ cu LG G3. Inovatoarei camere ii este alaturat noul ecran IPS Quantum, care prezinta imbunatatiri din toate punctele de vedere fata de avansatul ecran Quad HD al LG G3. Design-ul exterior Slim Arc si interfata grafica a LG G4 au fost special concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor, sporind ergonomia si usurinta in utilizare.

„Lansarea LG G4 pe piata din Romania la scurt timp dupa evenimentul de prezentare care a avut loc la nivel global este un moment important atat pentru noi, cat si pentru intreaga industrie a comunicatiilor mobile din Romania,”a declarat Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania. „De la momentul lansarii globale si pana astazi, noul G4 a devenit deja foarte apreciat pentru design-ul sau avangardist, camera foto de cea mai buna calitate si functiile specifice LG care usureaza experienta de utilizare. Ne bucuram ca putem aduce acest smartphone de top pe piata din Romania la un interval asa de scurt si suntem convinsi ca utilizatorii se vor bucura din plin de toate functiile avansate ale LG G4.”

Design confortabil si elegant
LG a investit o atentie speciala in materialele utilizate la constructia noului varf de gama. LG G4 este disponibil in Romania in varianta cu carcasa de piele de cea mai buna calitate, in 3 culori. Pielea, tratata cu tananti vegetali, este perfect ecologica si poate fi reciclata cu usurinta, din moment ce nici un compus chimic aspru nu este utilizat. G4 mai este disponibil si in alte variante de materiale pentru capacul spate, Ceramic White, Metallic Gray si Shiny Gold.

Datorita design-ului specific Slim Arc, care ofera o protectie sporita ecranului, telefonul este cu 20% mai rezistent decat un telefon plat, in special in situatia caderii acestuia; in plus, acest design permite ca telefonul sa fie mai confortabil de tinut in mana.

Galerie foto LG G4:

Experienta vizuala extraordinara
LG a proiectat camera foto de 16 MP a LG G4 cu scopul clar de a permite realizarea unor imagini excelente, chiar si in conditii slabe de iluminare. Camera dispune de deschidere F1.8 care permite ca o cantitate de lumina cu 80% mai mare sa atinga senzorul. LG a realizat imbunatatiri semnificative si in ceea ce priveste performantele camerei in conditii slabe de iluminare, prin intermediul OIS 2.0. Mai mult, modul Manual permite fotografilor cu experienta sa controleze in mod direct focalizarea, viteza de expunere, ISO, compensarea expunerii si balansul de alb pentru fiecare poza in parte. Fotografii avansati pot, de asemenea, sa salveze imaginile in format RAW, in plus fata de JPEG, pentru posibilitati de editare mai precise fara pierderea detaliilor.

Pentru niste selfie-uri bune de pus in rama, LG a utilizat o camera frontala de 8MP care permite realizarea de poze portret sau de grup clare si pline de detalii. Gesture Interval Shot imbunatateste functia Gesture Shot prin realizarea a 4 fotografii la interval de doua secunde, existand astfel mai multe sanse de realizare a pozei perfecte chiar si in cele mai dificile conditii. Declansarea este usor de realizat, pur si simplu prin deschiderea si inchiderea palmei de doua ori in fata camerei.

Un salt enorm a fost realizat si in ceea ce priveste tehnologia de display, LG G4 fiind primul smartphone care utilizeaza noul display IPS Quantum de 5,5 inci, care permite reproducerea culorilor cu 20% mai buna, imbunatatirea luminozitatii cu 25% si contrast mai mare cu 50%. Este primul display Quad HD care utilizeaza tehnologia Advanced In-Cell Touch (AIT), tehnologie care combina ecranul LCD si senzorul de atingere intr-un singur strat pentru o mai buna reproducere a culorilor si precizie la atingere. Acest nou ecran este calibrat conform cu standardele DCI (Digital Cinema Initiatives) de expresie de culoare, utilizata de studiourile de top de la Hollywood.

Comparatie foto LG G3 vs LG G4:

Putere si performanta
In cazul G4, ecranul de calitate nu presupune un rabat in ceea ce priveste autonomia bateriei. LG G4 este echipat cu o baterie detasabila de 3.000mAh, rar intalnita pe piata actuala a smartphone-urilor de top. in combinatie cu beneficiile oferite de catre performantul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 808 cu X10 LTE, LG G4 nu are nici o problema in a trece printr-o intreaga zi de utilizare normala. De fapt, bateria LG G4 va rezista cu aprox. 20% mai mult decat cea de pe G3, avand aceeasi capacitate.

Experienta de utilizare
LG G4 este primul telefon care utilizeaza noua experienta de utilizare UX 4.0 care promite sa fie mai usor de utilizat si mai intuitiva.
• Quick Shot permite utilizatorilor sa realizeze poze fara a porni aplicatia dedicata prin dubla atingere a butonului de pe spatele telefonului, in timp ce ecranul este stins. LG G4 dispune de un timp extrem de scurt de deschidere a camerei de doar 6 zecimi de secunda.
• Cu noua aplicatie Gallery, vizionarea cu usurinta a mii de fotografii se realizeaza cu usurinta. Functia Memories organizeaza fotografiile si clipurile video automat in albume pe baza datei si locului unde au fost realizate, fara a fi necesar upload-ul acestora in cloud.
• Event Pocket permite utilizatorilor sa creeze un singur calendar unic prin drag-and-drop-ul evenimentelor si intalnirilor din mai multe calendare si platforme social media. Dupa setup-ul initial, nu mai este necesar accesul in mai multe calendare.
• Functia imbunatatita Smart Notice ofera notificari personalizate despre vreme, calatorii si altele prin analizarea obiceiurilor, cum ar fi metoda prin care utilizatorul merge la munca. Aceasta analiza permite Smart Notice sa ofere mesaje personalizate, precum “Asigurati-va ca v-ati luat umbrela pentru drumul spre metrou.”
• Quick Help permite utilizatorilor sa caute raspunsuri instant pentru orice intrebare despre utilizarea LG G4, chiar in widget-ul Smart Notice. Quick Help ghideaza utilizatorii prin preferintele LG G4 si poate chiar programa un apel la serviciul clienti.

LG a incheiat parteneriate pentru imbunatatirea experientei generale oferite de catre G4. Google Office este pre-instalat pe LG G4, iar utilizatorii G4 vor primi in plus 100GB in Google Drive pentru 2 ani. Cu MirrorLink si G4, proprietarii masinilor Volkswagen se vor putea bucura de o versiune special conceputa pentru utilizarea la volan a interfetei G4 pe ecranul masinii pentru o integrare completa cu contactele, sistemul de navigatie si muzica de pe telefon.

LG G4 noutati pe scurt:

Un plus de eleganta cu LG si Musette
LG a realizat, impreuna cu binecunoscutul brand de incaltaminte si accesorii Musette, un parteneriat pentru a aduce celor care au cumparat un telefon LG G4 un plus de eleganta. Acestia vor putea asorta telefonul lor LG G4 cu cele mai elegante produse Musette. Campania, care poarta titlul “Cumpara un telefon LG G4 si iti facem CADOU un voucher Musette!”, se va desfasura in perioada 1 iunie – 31 august si va consta in oferirea unui voucher cadou in valoare de 500 de lei valabil in magazinele Musette pentru orice telefon LG G4 achizitionat.

LG G4 este deja disponibil la toti operatorii de telefonie mobila dar si la retailerii Electro IT din Romania.

Galerie foto lansare LG G4, mai multe poze pe www.facebook.com/NewEditionNews.Ro:

Specificatii cheie LG G4:

• Chipset: Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 808cu X10 LTE
• Ecran: Ecran de 5,5inci Quad HD IPS Quantum (2560 x 1440, 538ppi)
• Memorie: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / slot microSD
• Camera: Spate 16MP cu F1.8 Aperture / OIS 2.0 / Fata 8MPcu F2.0 Aperture
• Baterie: 3,000mAh (detasabila)
• Sistem de operare: Android 5.1 Lollipop
• Dimensiuni: 148.9 x 76.1 x 6.3 – 9.8mm
• Greutate: 155g
• Retea: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
• Optiuni de conectare: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1LE / NFC / USB 2.0
• Culori: [Ceramic]Metallic Gray / Shiny Gold /
[Genuine Leather]Black / Brown / Red / Sky Blue / Beige / Yellow
• Altele: Manual Mode / Gesture Interval Shot / Quick Shot