San Andreas Movie
Filme,  Stiri Filme

Dezastrul din San Andreas in 4DX va veni cu 1.416 efecte speciale

San Andreas Movie
“Dezastrul din San Andreas” este cel de al doilea film, dupa filmul Mad Max care va debuta in 4DX la Cinema City Mega Mall.

Prabusirea unui elicopter, rafale de ploaie in timpul unui tsunami si miscari similare unui cutremur, acestea sunt cele mai tari senzatii pe care spectatorii le vor experimenta in sala 4DX a Cinema City Mega Mall in timpul blockbusterului “Dezastrul din San Andreas”.

In total, nu mai putin de 1.416 efecte speciale pentru o vizionare adecvata intr-o sala dotata cu tehnologia 4DX au fost adaugate acestui film.

Dupa ce falia din San Andreas cedeaza provocand un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine in California, un pilot de elicopter si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi.

Insa interventia lor printre ruine este doar inceputul problemelor, pentru ca lucrurile degenereaza chiar atunci cand ei cred ca totul s-a terminat. Si nu exista nici un indiciu pentru dezastrul care urmeaza.

In scurt timp, cladirile se prabusesc si zgarie-norii se transforma in aschii. Din primul moment in care cladirile se misca si se balanseaza, vibratii masive ii vor aduce instantaneu pe spectatori in mijlocul cutremurului devastator din film. Pe masura ce cladirile se prabusesc si o femeie intinde mana disperata dupa o franghie, pentru a supravietui, ceata si mirosul de cauciuc ars vor amplifica sentimentul de disperare. Cu efecte speciale multiple, precum vibratii, ceata si mirosuri (praf de pusca, cauciuc ars, miros de ocean), audienta va simti din plin tot ce se intampla pe ecran.

In plus, exista efecte speciale de rafale de ploaie, care vor fi declansate in timpului secventei de tsunami. Insa cea mai spectaculoasa secventa este cea in care pilotul elicopterului incearca sa salveze oamenii: cu vantul batand din plin in fata, cu scaunele care vibreaza si se misca, audienta va avea senzatia ca pluteste odata cu elicopterul. Iar cand pilotul incearca sa o salveze pe fosta sa sotie, iar o cladire se prabuseste chiar langa ei, elicopterul se va roti in aer, iar scaunele din sala vor avea aceeasi miscare.

Chiar cand credeati ca tot ce e mai rau a trecut, cutremurul declanseaza un tsunami. Scaunele mobile sunt perfect adaptate pentru a descrie miscarea valului urias care loveste tarmul. Este greu de crezut ca te afli intr-o sala de cinema, pentru ca stropii de apa care iti curg pe fata sunt foarte reali.

Pregateste-te sa fii martorul puternicului cutremur din San Andreas si tine-te bine de scaun!

4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta uluitoare a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica revolutionara care activeaza toate cele cinci simturi. Noua sala 4DX beneficiaza de scaune high-tech mobile si efecte speciale ce includ vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, apa, ploaie si mirosuri, disponibile atat pentru filmele 2D cat si pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, dand nastere unei experiente cinematografe memorabile.

Prin lansarea multiplexului din Mega Mall, ce include prima sala 4DX din Romania, Cinema City isi subliniaza pozitia de lider de piata ca numar de cinematografe, numar de bilete vandute si inovatii in tehnologie.

Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 37,5 lei. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcand la 45 de lei de persoana. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi gasite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Blockbusterele ce urmeaza a fi difuzate in sala 4DX sunt: Poltergeist si Jurassic World.