TP-LINK M7350
Retelistica

TP-LINK M7350 si TP-LINK NC200 pentru o vacanta reusita

TP-LINK M7350

Pentru sezonul de vacanta iti recomandam o serie de dispozitive care iti va usura accesul la informatie si iti va permite sa fi la zi cu ce se intampla in apartament in absenta ta.

Indiferent daca vorbim de acces la Internet in spatiile unde nu ajunge semnalul Wi-Fi, iar cablul LAN nu este o optiune, de folosirea fara intrerupere a gadget-urilor preferate, chiar si in lipsa unei prize, ori de monitorizarea casei de la distanta, solutiile prezentate mai jos sunt indispensabile unei vacante fara batai de cap.

2 TP-LINK M7350

TP-LINK M7350 – Conexiune neintrerupta la Internet, indiferent de locatie

Folosind ultima generatie de retea 4G LTE, TP-LINK M7350 poate atinge viteze de download de pana la 150Mbps, oferind oricui posibilitatea de a se bucura de cele mai bune experiente de Internet mobil, in Romania sau in strainatate. Utilizatorii pot folosi dispozitivul pentru a accesa in siguranta Internetul, evitand problemele de securitate reprezentate de folosirea de retele Wi-Fi necunoscute. Noul router mobil 4G de la TP-LINK este deosebit de usor de folosit: dupa introducerea unei cartele SIM 4G se creeaza automat un hotspot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri si alte dispozitive smart. Conexiunea astfel creata poate fi partajata cu pana la 15 dispozitive, asigurand conditiile necesare ca utilizatorii sa se poata bucura de cele mai noi harti pentru aplicatia de navigare, sa descopere informatii despre atractiile turistice sau ofertele de cazare, ori sa poata partaja instant cele mai frumoase momente cu familia sau prietenii. Avand o baterie puternica de 2550mAh, M7350 poate functiona timp de 10 ore la capacitate maxima* si 600 de ore in standby. Pentru o flexibilitate suplimentara si o utilizare continua, dispozitivul poate fi incarcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus in pachet. In plus, dispozitivul ofera spatiu de stocare de pana la 32GB prin inserarea unui card microSD, permitand partajarea in reteaua Wi-Fi a pozelor, melodiilor, filmelor si altor tipuri de fisiere aflate pe card.

3 TP-LINK TL-PB10400

TL-PB10400 – Mereu cu bateria incarcata

Powerbank-ul TL-PB10400 este companionul ideal al oricarui pasionat de calatorii, asigurand energia necesara functionarii continue a diferitelor dispozitive mobile precum aparatele GPS sau camerele foto. Echipat cu doua porturi USB (5V/2A si 5V/1A), noul gadget permite incarcarea simultana a doua dispozitive mobile, precum smartphone-uri si tablete. TL-PB10400 dispune de protectii multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraincarcare, supradescarcare si supraincalzire, asigurand incarcarea in conditii de siguranta maxima si evitand astfel o posibila deteriorare a dispozitivelor conectate. Powerbank-ul dispune de circuite electronice de inalta calitate, reducand astfel pierderile de energie inutile din timpul incarcarii si asigurand in acelasi timp o eficienta energetica de pana la 90%. Atunci cand functioneaza la capacitate maxima, poate incarca un smartphone de 3-5 ori, in functie de capacitatea bateriei dispozitivului incarcat. Echipamentul TL-PB10400 este un accesoriu indispensabil si eficient pentru cei care se afla in miscare. In plus, ofera si o lanterna incorporata care se poate dovedi deosebit de utila. TP-LINK TL-PB10400 va fi disponibil si in Romania in toamna acestui an.

4 TP-LINK M7350

TP-LINK NC200 – camera cloud pentru a sti cele mai importante lucruri in siguranta

Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a incaperilor. Oferind suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanta a evenimentelor din casa sau de la birou. Folosind aplicatia tpCamera, utilizatorii pot obtine imagini in timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Astfel, utilizatorul isi va putea supraveghea casa chiar daca se afla in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri. Pe langa inregistrarea activitatilor, camera ofera posibilitatea de a crea notificari prin email pentru evenimentele detectate. Prin aceasta functie de alerta, TP-LINK NC200 ofera un sentiment de siguranta si libertate, pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de o vacanta fara griji. Mai mult, camera cloud TP-LINK NC200 poate fi folosita si ca range extender, contribuind la extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router. Dispozitivele mobile se pot conecta la hotspot-ul creat de camera, acesta oferind viteze de acces la Internet de pana la 300 Mbps. Datorita design-ului compact si a conectivitatii wireless, noua camera TP-LINK NC200 permite o amplasare flexibila. Cu o interfata usor de utilizat, configurarea camerei nu necesita cunostinte tehnice avansate.

TP-LINK Romania pune la dispozitia clientilor sai o linie de suport tehnic (numarul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alaturi de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni pana vineri intre orele 10:00 si 19:30. In afara orelor de program, utilizatorii pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.