Filme,  Stiri Filme

Filme noi si senzatii tari in sala Grand Ultra!

Grand Ultra

Grand Cinema & More difuzeaza in Romania cele mai noi filme realizate in sistemul revolutionar Dolby Atmos, cea mai noua tehnologie audio surround realizata de Dolby Laboratories in sala Grand Ultra. Productii mult asteptate precum „Dezastrul din San Andreas”, „Spioana”, „Agentul de la U.N.C.L.E” sau „Misiune Imposibila: Natiunea Secreta” vor da fiori vizitatorilor care vor calca pragul salii Grand Ultra.

Cu ajutorul sistemului revolutionar Dolby Atmos, cele patru productii de actiune vor putea oferi iubitorilor de film o experienta cinematografica impresionanta.

Dezastrul din San Andreas” este un film de actiune indraznet care ii readuce impreuna pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton si producatorul Beau Flynn. Filmat in locatii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco, „Dezastrul din San Andreas” prezinta povestea palpitanta a unui pilot de elicopter si fosta lui sotie care isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi. Filmul este disponibil in Dolby Atmos din 29 mai, exclusiv in sala Ultra din Grand Cinema & More.

Productia cinematografica „Spioana”, regizata de catre Paul Feig este o comedie despre o analista CIA care, dupa ce un coleg dispare in misiune, se ofera sa participe la o operatiune sub acoperire destinata sa descopere ce s-a intamplat cu acesta. Distributia include nume cunoscute precum Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law, Rose Byrne, Allison Janney si 50 Cent. Din 5 iunie filmul poate fi vizionat la Grand Cinema & More, in sala Ultra echipata cu sunet Dolby Atmos.

Filmul de actiune „Misiune Imposibila: Natiunea Secreta” regizat de Christopher McQuarrie, este continuarea seriei de succes, unde agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) are o noua misiune, mult mai dificila decat cele din trecut. Alaturi de echipa sa, acesta lupta pentru apararea lumii impotriva Sindicatului, o organizatie criminala formata din agenti cu pregatire militara. 31 iulie este data de la care filmul va putea fi vizionat cu sunet Dolby Atmos.

Agentul de la U.N.C.L.E” este o productie Warner Bros. Pictures, in regia lui Guy Ritchie, care ilustreaza actiunea de la inceputul anilor `60, cand Napoleon Solo (Henry Cavill), agent CIA si Illya Kuryakin (Armmie Hammer), operator KGH se transforma din rivali in aliati. Misiunea lor este de a opri o organizatie criminala internationala din a folosi arme nucleare impotriva umanitatii. Din distributie mai fac parte si Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris si Hugh Grant. Puteti vedea acest film cu sunet Dolby Atmos din 21 august, exclusiv la Grand Cinema & More.

Sistemul Dolby Atmos este disponibil in sala Grand Ultra din cadrul Grand Cinema & More. Configuratia sistemului cuprinde 54 de boxe, cate un rand de boxe pe peretii laterali si doua randuri pe plafon, si un procesor de sunet Dolby Atmos. Noua tehnologie permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui realista, in functie de actiunea filmului. Abordarea revolutionara a acestei noi tehnologii este ca sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio pozitionate independent intr-un spatiu tridimensional, creand o ambianta sonora de un realism care iti taie respiratia.

Sala Grand Ultra aduce in premiera un grad unic de confort si design, fiind dotata cu cel mai mare ecran de cinema din Romania – mai mult de 270 mp, dubla proiectie de rezolutie 4K, design black box si revolutionarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinatia perfecta pentru pasionatii de film.

Programul tuturor filmelor disponibile in sala Grand Ultra poate fi consultat aici: http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-ultra