xperia z3 plus
Telefoane Mobile

Xperia Z3+ se incarca super repede

xperia z3 plus

Sony isi completeaza astazi gama premium Xperia Z3 cu Xperia Z3+. Pe langa designul waterproof elegant noul telefon Xperia Z3+ este mai subtire (6.9mm) si mai usor (144g).

Ca o noua imbunatatire a designului, Z3+ vine cu un port USB fara capac, pentru o incarcare mai usoara a telefonului. In plus, orificiul de incarcare magnetica a fost eliminat, rezultand un design minimalist, dintr-o singura piesa. Cu un finisaj lucios al ramei metalice, cu sticla securizata si muchii rotunjite, Xperia Z3+ arata bine din orice unghi l-ai privi si este usor de tinut in mana.

Xperia Z3 + Lifestyle

Xperia Z3+ dispune de un display ultra-luminos de 5.2”, full HD, cu adaptare inteligenta care produce o luminiozitate sporita si contrast, fara sa consume foarte mult din autonomia bateriei. Display-ul Sony’s TRILUMINOS pentru mobil, cu functiile Live Colour LED si X-Reality, asigura culori mai vii si mai intense. Amplificarea intuitiva a contrastului ofera o experienta optimizata a vizualizarii, chiar si in lumina puternica a soarelui.

Z3+ ofera in continuare tot ce este mai bun din tehnologiile Sony Cyber-shot si Handycam, pentru a garanta o performanta superioara a camerei si a extinde evolutia acesteia, nu doar la camera principala, ci si la cea frontala. Acum te poti bucura de fotografii de o calitate superioara, chiar si in conditii de luminiozitate scazuta, cu ambele camere foto. De la panorama la selfie-uri, realizeaza cele mai bune fotografii, indiferent de lumina.

Xperia Z3 + Camera

Camera principala combina camera de 20.7 MP, cu senzorul de imagine Exmor RS si cu mecanismul de procesare pentru telefoane mobile BIONZ, cu un unghi larg al lentilelor de 25mm. Realizeaza cele mai bune fotografii din prima, de fiecare data, cu modul imbunatatit Superior Auto – acesta eficientizeaza automat setarile, pentru a-ti oferi cea mai buna fotografie cu putinta, reusind sa recunoasca peste 52 de medii diferite. Iar acum, cu noul mod Gourmet, chiar si fotografiile cu mancare vor arata mai bine ca niciodata. Gratie sistemului de precizie ISO12800 si a senzorului amplu de imagine 1/ 2.3 poti surprinde detalii impresionante, chiar si in conditii de luminiozitate scazuta.

Obtine fotografii bune, chiar si cu o lumina de contrast puternica, multumita functiei HDR pentru poze si filmari. La fel ca si la Xperia Z2 noul telefon Xperia Z3+ poate inregistra video 4K.

Datorita camerei frontale de 5 MP cu senzor Exmor R vei putea face selfie-uri mai bune in orice conditii de luminiozitate, iar unghiul larg al lentilelor de 25mm este ideal pentru selfie-urile de grup. Modul Superior Auto analizeaza mediul in care este realizata fotografia si ajusteaza automat setarile, pentru ca tu sa arati bine de fiecare data. Modul Full HD 1080p este perfect pentru video chat sau atunci cand faci filmari de tip selfie, iar SteadyShot cu modul Intelligent Active detecteaza miscarile, pentru o filmare cursiva.

Xperia Z3+ vine cu procesorul ultra-rapid octa-core de 64 biti, Snapdragon 810. Indiferent daca deschizi mai multe pagini conectat la WI-FI sau la reteaua 4G, Xperia Z3+ iti ofera viteza de care ai nevoie. LTE Cat6 si suportul Wi-Fi MIMO iti permit o viteza de conectare mai mare, pentru o experienta mai bogata, cu viteza de download LTE de pana la 300 Mbps in miscare. (viteza efectiva poate sa difere, in functie de operatorul de Internet).

Rezistenta incredibila de pana la doua zile a bateriei Sony si tehnologia inovatoare de economisire a bateriei iti garanteaza o durata superioara de viata a telefonului. Acum poti sa iti folosesti telefonul o zi intreaga, cu doar 45 de minute de incarcare a bateriei, folosind Qualcomm incarcatorul certificat Quick Charge 2.0, precum si UCH10 (Doar in varianta de SIM unic).

Expertiza bogata a Sony in ceea ce priveste tehnologiile audio iti permit sa te bucuri de o claritate incredibila a sunetului. Sistemul audio High-Resolution reproduce sunetele cu frecventa inalta pentru o experienta audio similara celei de studio. DSEE HX maximizeaza fidelitatea audio a fisierelor MP3-ului sau a track-urilor AAC, pentru o calitate audio de inalta rezolutie. Iar, pentru o calitate buna a ascultarii online, noul codec Sony LDAC transmite datele de trei ori mai rapid decat vechiul codec via Bluetooth.

Pentru acele momente in care vrei sa blochezi zgomotul de fundal, Xperia Z3+ detine functia de anulare a sunetelor din mediul inconjurator cu pana la 98%, datorita castilor MDR-NC31EM. Acum te poti bucura de setari audio optime, atunci cand conectezi la telefon orice tip de casti, pentru ca Z3+ recunoaste ambele tipuri de casti si se adapteaza automat pentru a-ti oferi cea mai buna experienta.

Distreaza-te in continuare cu jocul tau PlayStation 4 (PS4) preferat, indiferent unde te afli in casa. Trebuie doar sa iti conectezi telefonul Xperia Z3+ la PS4 prin reteaua Wi-Fi de acasa si sa folosesti joystick-ul DUALSHOCK 4 Wireless, pentru a te asigura ca nu pierzi niciun minut de distractie – indiferent in ce camera esti.

Toti utilizatorii de Xperia Z3+ vor beneficia de acces la platforma Xperia Lounge Gold. Prin aceasta platforma ai acces la competitii si la oferte exclusive.

Xperia Z3 colors

Z3+ este disponibil intr-o gama de patru culori elegante, clasicele variante de negru si alb sunt completate de o noua interpretare a aramiului si de un verde-marin.

Xperia Z3+ se va lansa in intreaga lume, incepand din iunie 2015.