Aspire E Series
Laptopuri

Aspire V 15, Aspire E Series si noua gama Aspire ES Series sunt noile laptouri de la Acer

Aspire ES Series

Acer a lansat noi laptopuri dedicate pasionatilor de divertisment digital. Aspire V 15 se remarca prin noul design cu insertii metalice, gama Aspire E combina design-ul sofisticat cu performante remarcabile, in timp ce gama Aspire ES ofera performante esentiale la un pret deosebit de atractiv. Noile modele de laptop-uri Acer vor beneficia de upgrade la Windows 10.

„Intel colaboreaza cu Acer de ani buni pentru a dezvolta produse care sa adreseze nevoile segmentului de business, dar si pe cele ale utilizatorilor individuali”, a declarat Navin Shenoy, Vice Presedinte Intel Corporate si GM al Mobility Client Platforms. “Noul Aspire V 15, echipat cu cea de-a 5-a generatie de procesoare Intel Core ofera performanta caracteristica unui sistem conceput pentru pasionati, in timp ce Aspire E Series, cu procesoare Intel Core, Pentium sau Celeron, ofera o experienta accesibila, fiind ideale pentru sarcinile de zi cu zi.”

Aspire V 15 – Un dispozitiv premium, atat ca specificatii, cat si ca design

Laptop-ul Aspire V 15 atrage atentia datorita carcasei realizate prin cea mai noua tehnologie de nano-imprimare dezvoltata de Acer, care ii confera o textura metalica unica. Balamalele argintii ofera un contrast vizual placut, laptop-urile Aspire V Nitro facandu-se remarcate dintr-o o singura privire. Tastatura iluminata contribuie la stilul dispozitivului, insa se dovedeste a fi si deosebit de practica in mediile slab iluminate.

Laptopurile Aspire V 15 ofera performante remarcabile datorita celei de-a cincea generatie de procesoare Intel® Core™ de care dispun, dar si celei mai noi solutii de grafica mobila de la NVIDIA®, chipset-ul GeForce® 940M. Cu pana 16 GB de memorie RAM si pana la 2TB spatiu de stocare pe HDD1 sau 1TB spatiu de stocare Solid State Hybrid Drive (SSHD), utilizatorii se pot bucura de cei mai buni timpi de acces la informatii. Fotografiile, filmele, jocurile sau prezentarile prind viata pe ecranul Full HD, in timp ce sunetul Dolby® Digital Plus si unitatea DVD-RW cu suport M-Disc, fac din Aspire V 15 laptop-ul ideal pentru orice tip de divertisment digital.

Gama Aspire E – Design atractiv cu caracteristici interesante

Noile laptopuri Aspire E Series sunt disponibile in mai multe versiuni de culoare si cu diagonala ecranului de 14 inch, 15.6 inch sau 17.3 inch. Carcasa cu textura inspirata de materialele textile a fost realizata prin intermediul unei proceduri noi, care implica scanarea 3D a mostrelor de material. Ulterior, acestea sunt reproduse prin procesul de printare 3D si finisate prin gravura laser.
Bazandu-se pe cele mai noi procesoare Intel, pe procesoarele grafice NVIDIA GeForce 940M cu memorie DDR3 VRAM sau solutii grafice duale AMD Radeon R8 si R6, cu pana la 16GB memorie RAM si spatiu de stocare de 2TB pentru HDD sau 1TB pentru SSHD, noile laptop-uri Aspire E Series sunt alegerea ideala pentru indeplinirea sarcinilor cotidiene.

Aspire ES Series – Raspuns la nevoile esentiale de munca, dar si de distractie
Nou lansata gama Aspire ES Series este raspunsul la nevoile de la birou si de acasa, combinand productivitatea si portabilitatea, intr-o maniera accesibila. Disponibile in cinci variante, in functie de diagonala ecranului de la 11.6 inch la 17.3 inch, toate laptop-urile Aspire ES beneficiaza de designul Acer FlowCurve. Concepute sa raspunda la toate nevoile utilizatorilor obisnuiti, noile dispozitive se bazeaza pe procesoarele Intel Pentium/Celeron1 cu consum redus de energie, dispun de pana la 8GB RAM memorie, 1TB spatiu de stocare si unitati optice optionale de tip DVD-RW.

Viteze de conexiuni ultra rapide cu Advanced MU-MIMO Wireless si Gigabit Ethernet

Noul gama Aspire E Series ofera viteze de conexiune wireless 802.11ac de pana la trei ori mai rapide , datorita tehnologiei MU-MIMO dezvoltate de Qualcomm, care permite accesul simultan la acelasi canal de catre mai multi utilizatori. Datorita eficientei sporite, retelele de acest tip pot accelera conexiunea simultana a mai multor laptop-uri.

„Fiind primele laptop-uri de pe piata cu functionalitate MU-MIMO incorporata, dispozitivele din gama Acer Aspire E Series ofera cele mai bune performante si cea mai buna eficienta cand vine vorba de accesul la retea”, a declarat Cormac Conroy, vice presedinte al diviziei de inginerie din cadrul Qualcomm Technologies. „MU-MIMO promite sa revolutioneze retelele Wi-Fi, prin extinderea performantelor disponibile utilizatorilor”.

Concepute pentru munca si distractie, toate modelele noi de notebook-uri ofera suport pentru Gigabit Ethernet 10/100/1000, asigurand astfel rate de transfer de pana la zece ori mai mari decat traditionalele porturi Ethernet 10/100.

Cu Acer TrueHarmony nu e nevoie de boxe suplimentare

Noile laptop-uri Aspire E Series includ cea mai noua tehnologie audio dezvoltata de Acer, TrueHarmony. Cu o combinatie unica de solutii hardware si software, Acer TrueHarmony ofera o experienta audio avansata care ridica divertismentul digital la urmatorul nivel. Cu un design special, noile boxe ofera o redare audio imbunatatita, incluzand o gama mai mare de sunete joase si reducand distorsiunile. Egalizatorul optimizeaza echilibrul frecventelor, aducand la viata filmele, oferind mai multa profunzime muzicii si facand jocurile si mai captivante.

Acer BluelightShield reduce stresul asupra ochilor

Noile laptopuri Acer incorporeaza tehnologia BluelightShield, care reduce stresul simtit la nivelul ochilor in timpul utilizarii indelungate, prin reducerea emisiei de lumina albastra a monitorului. Cele patru moduri de functionare sunt:

• Low Reduction: Reduce lumina albastra emisa de monitoarele cu iluminare LED cu 18%, echivaland cu rezultatele obtinute de folosirea unei perechi de ochelari anti-lumina-albastra.
• Mid Reduction si High Reduction: Reduce cantitatea de lumina albastra emisa de afisajul cu iluminare LED cu 36%, respectiv 54%.
• Long Hour Mode: Mod dezvoltat de specialisti pentru a reduce stresul cauzat de orele lungi petrecute in fata monitorului.

Noile dispozitive Aspire V 15 si Aspire E Series dispun de o tastatura noua care ofera un raspuns tactil ferm, cu o cursa prelungita a tastelor. Acestea sunt pozitionate confortabil, adancitura concava de 0.3 mm oferind un plus de confort in timpul tastarii. Noul buton de pornire a fost incadrat in tastatura, rezultatul fiind un aspect mai placut si evitarea opririi din greseala a laptop-ului.

Acer a implementat si Precision Touchpad pe toate notebook-urile sale pentru a unifica experienta de folosire a Windows prin adaptarea unor gesturi identice cu cele de pe touchscreen precum „pinch-to-zoom”, „swipe” sau „scroll”. Functia ofera nu numai o experienta lina si familiara, dar si o acuratete imbunatatita prin componente hardware cu o rezolutie crescuta.

Notebook-urile Aspire E Series sunt certificate de Skype pentru o experienta audio si vizuala perfecta. Atat componentele hardware, cat si aplicatiile software, au fost calibrate si testate sa asigure transmiterea instantanee a vocii, reproducerea sunetului fara distorsiuni, respectiv o inregistrare si redare video clara si fluenta. Gamele E Series si ES Series sunt echipate cu porturi USB 3.0, unul dintre acestea putand fi folosit pentru incarcarea dispozitivelor mobile, chiar si cand laptop-ul este oprit.

Acer Aspire V 15 va fi disponibil in Romania din luna iulie cu preturi aproximative pornind de la 3699,9 lei.
Gama Acer Aspire E este disponibil in oferta magazinelor cu preturi incepand de la 1499,9 lei.
Gama Acer Aspire ES Series se va putea achizitiona din Romania incepand cu luna iunie la preturi incepand de la 1099,9 lei.