Stiri

Dell Solutions Tour 2015 – noi solutii IT pentru clientii comerciali

Dell Solutions Tour 2015 1

Dell isi prezinta, astazi, cele mai noi produse si solutii in cadrul evenimentului anual Dell Solutions Tour 2015. Evenimentul reuneste profesionisti din IT in scopul de a-i ajuta sa abordeze aspecte extrem de importante din cadrul industriei de profil si sa gestioneze eficient peisajul IT in continua schimbare si transformare.

Dell Solutions Tour 2015 se axeaza pe tema intitulata “Schimbati idei, discutati tendinte si descoperiti solutiile IT de maine”, modelata in jurul celor patru piloni centrali, numiti transformare (Transform), conectare (Connect), informare (Inform) si protectie (Protect).

“Strategia Dell este axata pe ideea de companie cu gama completa de produse si servicii. Pe langa concentrarea asupra nevoilor clientilor si consumatorilor – aspect reprezentativ pentru unul din capetele gamei, Dell va continua sa dezvolte si celalalt segment. Astfel, se vizeaza atat furnizarea de solutii pentru mobilitate, transformare, cloud, big data si securitate cat si obtinerea de beneficii din acest concept”, a declarat Anja Monrad – Executive Director & General Manager, CEE, Dell, EMEA Emerging Markets.

Dell Solutions Tour 2015 2

In interiorul celor patru zone de expozitie – Mobilitate, Securitate, Big Data si Cloud – din cadrul evenimentului Dell Solutions Tour, vizitatorii pot vedea si testa noi modele de laptop-uri, desktop-uri si monitoare Dell. in acelasi timp, se pot afla mai multe lucruri despre noile servere, statii de lucru si sisteme de stocare date. Dell XPS 13 – cel mai mic ultrabook de 13 inci din lume, monitorul Dell UltraSharp 34 U3415W curve, Latitude Rugged 12 si 14 Extreme – proiectate din start cu materiale de mare performanta pentru durabilitate maxima si protectie date in orice mediu, statia de lucru mobila Dell Precision M3800, desktop-ul Dell OptiPlex 9020, Dell Storage Arrays, PowerEdge VRTX, SonicWall – solutii de securitate si Virtual Storage Rack sunt doar cateva din produsele si solutiile prezentate in zona de expozitie.

Dell Solutions Tour 2015 include o serie de evenimente de o zi si acopera 17 tari din regiunea EMEA, incluzand sesiuni de informari, precum si o expozitie in cadrul careia compania Dell este prezenta alaturi de partenerii sai.
Dell pe scurt in 2015:

Strategia Dell a fost puternic impulsionata de cateva achizitii importante: au fost investiti 18 miliarde USD in achizitionarea unui numar de 20 de companii.

Dell Solutions Tour 2015

Inca de la inceputurile sale, Dell a jucat un rol critic in transformarea industriei de tehnologie, reusind sa faca tehnologia avansata accesibila mai multor oameni.

Dell deserveste:
– 95% din companiile Fortune 500
– 10 milioane de afaceri mici
– 400.000 sali de clasa
– Toate guvernele din cadrul G20
– 200.000 de medici
– 140.000 de parteneri din zona de distributie
– 60.000 de locatii de comert cu amanuntul

Acoperirea Dell inseamna:
– Peste 100.000 de membri ai echipei
– 22 centre de solutii in 2012
– Centre de cercetare-dezvoltare in Israel, Silicon Valley si Austin
– Peste 120.000 de sisteme Dell livrate zilnic; mai mult de un sistem pe secunda.

Dell – leadership recunoscut in segmentul comercial:
– Servere – furnizorul de servere numarul unu in America de Nord, America Latina, China
– Stocare date – furnizorul numarul unu de solutii de stocare date iSCSI
– Centre de date – furnizorul numarul unu de infrastructura virtualizata de centre de date
– Motoare de cautare – patru din cele cinci motoare de cautare de top din lume se bazeaza pe echipamente si solutii Dell
– Suport – numarul unu in servicii de suport pentru sectorul comercial
– Cloud – furnizorul numarul unu de infrastructura cloud – peste 1 milion de servere livrate
– Software – 90% din companiile Fortune 1000 folosesc software Dell
– Social – 3 din primele 4 site-uri de social media sunt echipate de Dell