Tutoriale & Sfaturi

Tu cum iti gestionezi conturile de social media?

social media

Utilizarea social media a devenit o obisnuinta a zilelor noastre, multi dintre noi avand cate un profil de utilizator in majoritatea retelelor de socializare.

Problema consta in faptul ca fiecare cont vine cu o serie de mesaje, alerte si update-uri proprii, ceea ce le face extrem de greu de gestionat daca nu avem acces la un calculator. De aceea va prezentam cateva metode prin care sa puteti monitoriza activitatea in social media simplu si eficient, cu ajutorul aplicatiilor mobile.

„Cea mai buna metoda pentru a fi la curent cu toate notificarile de pe conturile de socializare este contopirea acestora intr-un singur loc. Pentru asta nu este nevoie decat de o aplicatie speciala, care face intocmai acest lucru. Aceste aplicatii sunt generic numite agregatoare de social media si sunt disponibile pentru toate sistemele de operare”, a spus Marius Boca – ThePhoneGeeks.

Hootsuite este probabil cea mai cunoscuta aplicatie de acest gen, combinand conturi de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Foursquare si oferind posibilitatea de a posta, a vizualiza fluxurile de stiri si a citi notificarile.

O aplicatie care poate agrega conturi multiple de Facebook si Twitter este Social Diary. Aceasta ofera o perspectiva unitara asupra tuturor conturilor de Facebook si Twitter gestionate, cu posibilitatea de a modifica statusul, a posta fotografii sau a folosi functia „check-in”.

O alta optiune este Kurrants, un motor de cautare social media care iti permite sa fii la curent cu toate stirile si informatiile de pe mai multe conturi, printr-o simpla cautare. Aplicatia va aduce intr-un singur loc toate fluxurile de pe retelele de socializare si este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS.

Una dintre aplicatiile care aduce laolalta cele mai multe retele de socializare se numeste chiar Social Media si ofera posibilitatea de a urmari simultan activitatile de pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, Tumblr, Instagram, Flickr, MySpace si Tagged.