Jocuri

Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds e acum in Google Play

adventures_of_poco_eco_08

Dupa succesul reportat cu versiunea pentru iPhone, POSSIBLE Games aduce in Google Play si pe Amazon aplicatia “Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”. Astfel, pasionatii de jocuri si de muzica se pot bucura de acum de noul joc pentru mobil si tableta “Adventures of Poco Eco” (Aventurile lui Poco Eco).

“Adventures of Poco Eco” este un joc de aventura, care pune accent pe muzica si pe calitatea exceptionala a designului si a graficii. Jocul se desfasoara intr-o lume extraordinara din punct de vedere vizual, care te capteaza inca de la vederea primului trailer. Scopul jucatorului este sa il ajute pe Poco Eco sa gaseasca sunetele pe care el si cu tribul sau le-au pierdut, prin rezolvarea mini-puzzle-urilor si completand toate cele 12 nivele de animatie 3D.

adventures_of_poco_eco_07

In plus, prin descarcarea jocului, se castiga acces gratuit la noul album al producatorului de muzica Iamyak, intitulat sugestiv “Lost Sounds” si care este in acelasi timp coloana sonora a jocului.

“Este pentru prima data cand o agentie de publicitate are curajul sa creeze un joc special pentru lansarea unui album musical. Ne place sa fim pionieri si sa ne demonstram ingeniozitatea si curajul. Tocmai de aceea ne bucuram ca jocul a prins atat de bine la posesorii de iPhone si iPad si speram ca si versiunea pentru Android sa fie la fel de mult descarcata si discutata”, a afirmat Stefan Iarca, Country Head POSSIBLE Romania.

“Adventures of Poco Eco” beneficiaza de o grafica deosebita, apreciata la nivel international de numerosi critici, jurnalisti si bloggeri, care te introduce intr-o atmosfera unica si fantastica, cu efecte cu adevarat speciale, realizate de talentata echipa POSSIBLE Games.

Teaserul jocului:

Pana in prezent, Adventures of Poco Eco a fost considerat Editor’s Choice in App Store la trei zile dupa lansarea globala si a ocupat un loc de onoare in randul celor mai bune aplicatii din luna martie. In plus, a primit un Gold Award din partea Poker Gamer si a fost jocul saptamanii pe App Advice.

Studiul de caz detaliat apare pe prima pagina a celebrului site Béhance si a fost ales chiar de Adobe drept un joc inspirational: www.behance.net.

Iamyank este un artist multi-talentat, cu succes la nivel mondial, care s-a remarcat pana in prezent in calitate de: designer, muzician, producator si compozitor. Fiecare show sustinut de el pe scena disco internationala s-a bucurat de sali de club pline de fani. Muzica Iamyank este un electronic visator, cu feeling, influentat de toate genurile muzicale.

stef_portrait_v1

POSSIBLE CEE este o agentie digitala full-service cu o experienta de peste 17 ani, ce detine in portofoliu clienti regionali precum: Tesco, Carrefour, Air France KLM, Sanofi – Aventis, MOL, Accenture Services, 1Hotels, Delaco, P&G, Coca – Cola, Telenor, Raiffeisen Bank, ATV, Minimax, Generali, AXA, etc. Agentia ofera servicii de strategie, media, communication & design, creatie, tehnologie si mobile advertising. POSSIBLE Games este cunoscuta pentru jocuri si aplicatii precum “Small & Furious”, “The End App”, “Die Hard Game”, Totoya Creatures.

De asemenea, POSSIBLE este o forta la nivel mondial digital, fiind o retea de agentii digitale cu 33 de birouri in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia si peste 1300 de angajati privit la nivel global ca cel mai mare start-up de pana acum al WPP. Lista impresionanta de clienti internationali cuprinde: AT&T, Barclay’s, Comcast, Dell, P&G, Nokia, Microsoft, Mazda, Starwood, World Wildlife Fund, Absolut Vodka, Michael Kors, Canon, Nike, Audi, Sony Playstation, Pringles, etc.

In Europa, POSSIBLE detine birouri in: Marea Britanie, Polonia, Olanda, Ungaria, Romania, Rusia, Suedia.