Tablete

Allview lanseaza WI10N PRO

Allview WI10N PRO

Allview lanseaza astazi tableta WI10N PRO, succesoarea tabletei WI10N care vine cu imbunatatiri si asigura performanta superioara device-ului. WI10N PRO ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si reprezinta o optiune competitiva pentru productivitate si utilizare flexibila. Datorita memoriilor RAM de 2GB si Flash de 32GB, device-ul poate rula si Windows 8.1 PRO, pentru care se poate face upgrade ulterior achizitionarii.

“Acest device aduce beneficii multiple consumatorilor si companiilor. WI10N PRO vine cu imbunatatiri fata de modelul anterior WI10N si este ideal pentru afaceri. WI10N PRO este un device 2 in 1, usor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel® Atom™, cu memoria RAM si spatiul de stocare duble fata de modelul anterior” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

WI10N PRO ofera multiple optiuni pentru relaxare, divertisment si productivitate, reprezentând imbinarea perfecta a utilitatii, elegantei si performantei. Device-ul este perfect pentru mediul business dar si pentru persoanele dinamice, mereu implicate in mai multe proiecte. Tableta dispune de un ecran de 10″ si este echipata cu tastatura cu doc reversibil ce permite multiple moduri de pozitionare.

Device-ul ultra portabil indeplineste cu succes atât rolul de tableta cat si de netbook. Tastatura cu touchpad si posibilitatea de a conecta un mouse prin Bluetooth sau USB, intregesc productivitatea.

WI10N ruleaza familiarul sistem de operare Windows 8.1. Acesta permite configurarea device-ului in functie de preferinte, utilizarea mai multor aplicatii si programe in acelasi timp, delimitarea fisierelor de la serviciu de cele de acasa prin crearea mai multor conturi si bineinteles, acces la desktopul Windows. Tile-urile din ecranul Start pot fi organizate si redimensionate in functie de preferinte, unele dintre ele oferind chiar informatii actualizate in timp real. In plus, experienta Windows calatoreste pe toate ecranele. Unele aplicatii cumparate pe tableta pot fi folosite si pe PC sau vice-versa, iar preferinte precum parolele Wi-Fi, website-urile preferate si temele de culori, pot fi sincronizate cu alte device-uri.

Bateria de 6000 mah si procesorul Intel® Atom™ asigura performanta ridicata cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de pâna la 5 ore in conditii de utilizare continua si pâna la 6 zile in stand-by. Tableta WI10N PRO are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe lânga multiplele beneficii pe care le ofera, asigura un spatiu de stocare online de 1TB.

Pentru a beneficia de capabilitatile Windows 8.1 Pro se poate face upgrade ulterior la sistemul de operare achizitionând pachetul Windows 8.1 Pro Pack. Pentru mai multe informatii referitor la procedura de upgrade, vizitati http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/feature-packs. Windows 8.1 Pro ofera toate avantajele Windows 8.1, plus noi niveluri de productivitate, securitate si mobilitate, fara a reduce performanta sau optiunile. Cu Windows 8.1 Pro, utilizatorii sunt mereu conectati, fara a pierde legatura când sunt in afara biroului, isi protejeaza informatiile si confidentialitatea, preiau controlul asupra gestionarii device-ului si sunt permanent securizati.

Noua tableta WI10N PRO marca Allview este disponibila din 28 aprilie 2015 la pretul de 1099 lei.