Filme,  Stiri Filme

Alexandra Dinu e actrita in America

Alexandra-Dinu-Unica-2

Alexandra Dinu va debuta ca actrita in Statele Unite in aceasta toamna, odata cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, in care interpreteaza rolul principal, si nu pare sa se opreasca aici. Planuieste sa se mute pentru cateva luni la Los Angeles pentru a lua pulsul industriei americane de film, insa marturiseste ca este momentan destul de reticenta si ca nu cade in mirajul “visului American”.

Actrita este protagonista unui pictorial retro, publicat in editia de luna mai a revistei Unica. Fotografiile au fost realizate pe strazile din Beverly Hills de celebrul fotograf Edward Aninaru in luna februarie, atunci cand Alexandra a fost invitat special la Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, desfasurat chiar in saptamana premergatoare premiilor Oscar.

„Concurenta de la Hollywood este acerba pentru ca te confrunti cu cei mai buni din lume. Nu ma sperie insa acest lucru. Daca te sperie Hollywoodul, inseamna ca meseria asta nu este pentru tine. Trebuie sa fii constient de ceea ce esti, trebuie sa realizezi ca ai inca multe de invatat si trebuie sa absorbi cat mai mult de la oamenii care te inspira. E total gresit sa pleci in America cu vise marete, cultivand acel «American Dream». Iti poti face singur rau. Cred ca e mai inteligent sa te duci si sa stai, sa zicem, trei luni pe an acolo, sa le cunosti stilul de viata, sa preiei tot ceea ce are mai bun America, iar apoi sa te intorci acasa si sa analizezi. Nu am crezut niciodata ca America e locul perfect si nu m-as vedea locuind acolo o perioada lunga. America iti poate da totul, dar iti poate lua totul. Este un joc, trebuie sa-i cunosti bine regulile pentru a-ti gandi urmatoarea mutare”, a declarat Alexandra Dinu pentru revista “Unica”.

Alexandra Dinu a devenit recent imaginea brandului de haircare Elgon, nuanta parului sau si hairstyling-ul fiind realizate cu produse cosmetice Elgon.

Credit foto: Edward Aninaru pentru Unica