Securitate

Ericsson si Intel Security colaboreaza pentru a oferi servicii de administrare a securitatii

Ericsson si Intel - 2

Ericsson si Intel Security vor colabora pentru a le oferi operatorilor telecom solutii de administrare a securitatii pe care acestia le vor putea oferi, la randul lor, clientilor enterprise in pachete integrate cu serviciile lor existente. Combinand in mod inedit experienta Ericsson in domeniul serviciilor de administrare a retelei si al securitatii retelei cu portofoliul complex de solutii de securitate al Intel®, companiile vor putea sa isi asigure siguranta datelor si a sistemelor IT.

In plus, operatorii telecom contribuie prin experienta asigurarii conformitatii regulatorii si aduc un plus prin abilitatile de raspuns si interventie locala, dar si prin posibilitatea de a imbina servicii de comunicatii cu solutii de securitate. Intr-o prima etapa vor fi disponibile servicii de administrare a sistemelor de prevenire a intruziunilor de securitate, solutii de securitate a emailurilor si solutii de securitate online

In acest moment, Ericsson sustine retele ce, impreuna, deservesc peste 2,5 miliarde de abonati si peste 40% din traficul mobil din lume, contribuind astfel la crearea unei adevarate Societati Permanent Conectate. Conectivitatea sporita ofera un plus de valoare utilizatorilor, companiilor si societatii ca intreg, insa presupune, de asemenea, si expunerea la riscuri noi. Colaborand cu Intel Security, Ericsson spera sa ii ajute pe operatori sa isi sustina mai bine clientii companii sa isi protejeze proprietatea intelectuala, datele, dispozitivele si identitatea.

Ericsson si Intel

Chris Young, Senior Vice President si GM al Intel Security, a declarat: „Retelele de telecomunicatii reprezinta o componenta importanta a infrastructurilor economice si sociale pe care ne bazam zi de zi. Impreuna, Intel Security si Ericsson vor face toate eforturile pentru a se asigura ca peste 3 miliarde de oameni de pe tot mapamondul folosesc in siguranta solutii de comunicatii.”
Jean-Claude Geha, Vice President si Head of Managed Services in cadrul Ericsson, a completat: „Pe o de o parte, Intel Security are un portofoliu end-to-end exceptional de produse de securitate. Pe de alta parte, Ericsson este liderul mondial in domeniul serviciilor de administrare a retelei, avand deschiderea internationala, abilitatile si echipa potrivita pentru a putea pune solutiile de securitate Intel la dispozitia operatorilor telecom din toata lumea. Impreuna, vom putea sa le oferim operatorilor servicii extraordinare de administrare a securitatii.”

In prezent, Ericsson este lider global al segmentului de servicii de administrare a retelelor telecom. Astfel, din Centrele sale de Servicii Globale si cu ajutorul organizatiei interne de servicii in teren, Ericsson sustine de la distanta activitatea mai multor operatori din toata lumea. Ericsson are o echipa globala de 65.000 de profesionisti in servicii in 180 de tari si administreaza retele care, impreuna, deservesc 1 miliard de abonati la nivel mondial. Din ce in ce mai des, Ericsson isi extinde experienta globala in servicii de administrare catre alte industrii in afara de industria telecom, compania acordand o atentie sporita segmentului IT.