Retelistica,  Stiri

3CX alege GDC Telecom ca unic distributor pe Romania

3CX_WebMeeting

GDC Telecom, unul dintre principalii furnizori de sisteme si solutii de comunicatii unificate, devine distribuitor unic autorizat pentru piata din Romania al companiei 3CX, dezvoltatorul singurului sistem de telefonie IP ce ruleaza pe platforme Windows.

In noua sa calitate, GDC Telecom va contribui la extinderea si gestionarea retelei de parteneri 3CX, prin oferirea de programe de training si suport specializat, determinand astfel raspandirea integrarii comunicatiilor unificate catre un numar cat mai mare de companii din Romania.

3CX a dezvoltat o solutie completa, sigura si usor de utilizat, ce beneficiaza atat de un sistem de telefonie IP multifunctional cat si de posibilitatea utilizarii calculatorului personal (desktop sau laptop Mac, Windows), a unui telefon IP standard, smartphone (Android, iPhone) sau a interfetelor WebRTC, pentru efectuarea de apeluri gratuite de oriunde din lume.

“Sunt increzator ca experienta solida a GDC Telecom va da un plus de valoare retelei de parteneri 3CX in livrarea celor mai bune solutii. Mai mult, GDC Telecom este distribuitor exclusiv al mai multor producatori de echipamente VoIP (unii dintre ei deja certificati 3CX), astfel ca parteneriatul cu 3CX este potrivirea perfecta in promovarea unei solutii complete si valoroase de comunicatii unificate catre canalele noastre de business.“, a declarat Gabriel Dulcu, fondator GDC Telecom.

In prezent, 3CX reinventeaza comunicatiile de business prin integrarea platformei 3CX WebMeeting – o solutie WEB ce nu necesita instalarea de plugin-uri sau alte programe specializate, aducand o multime de avantaje cum ar fi imbunatatirea productivitatii, scaderea costurilor sau impulsionarea vanzarilor.

3CX Phone System

“Parteneriatul 3CX – GDC Telecom va juca un rol esential in extinderea retelei 3CX in Romania. Suntem convinsi ca GDC Telecom va pune la dispozitia partenerilor din Romania tot suportul necesar din punct de vedere tehnic si vanzari, precum si traininguri periodice, intr-un efort continuu de a-i ajuta in cresterea cifrei de afaceri.“, a declarat Sebastian Balan, Account Manager 3CX BeNeLux, CEE & MENA.