Laptopuri

Dell Vostro noile notebook-uri dedicate micilor afaceri

Dell Vostro 15

Dell a anuntat generatia urmatoare de notebook-uri din seria Vostro, oferite pietei pentru satisfacerea nevoilor micilor afaceri, birourilor si profesionistilor mobili. Seria de notebook-uri pentru afaceri Vostro 15 3000 ofera caracteristici esentiale in cadrul unui design rafinat, ideal pentru proprietarii de mici afaceri si pentru intreprinzatorii care au nevoie de un echipament de lucru accesibil. Atingerea unor asemenea deziderate este posibila prin folosirea procesoarelor Intel de ultima generatie si a celor mai noi elemente grafice discrete de la NVIDIA, in vreme ce design-ul practic si simplu emana stil si profesionalism.

“Lansam noile produse din seria Vostro ca raspuns la feedback-ul primit de la clientii care cauta o astfel de solutie de afaceri de la Dell, in conjunctie cu partenerii nostri valorosi”, a spus Phil Bryant, vicepresedinte, Consumer and Small Business Sales, Dell. “Linia de produse Vostro este de multa vreme sinonima cu productivitatea pentru profesionisti si afacerile de mici dimensiuni, iar generatia urmatoare de notebook-uri din seria Vostro 3000 va include procesoarele optime, optiunile grafice, porturile de conectivitate si elementele de design necesare pentru a ajuta clientii sau utilizatorii din zona micilor afaceri sa obtina rezultate mai bune in timpul zilei lor de lucru.”

Seria Vostro 15 3000
Noul notebook Vostro de 15 inci ofera echilibrul optim de caracteristici si performante pentru profesionistii care cer procesare mai rapida a datelor, combinata cu performante si caracteristici utile de afaceri pentru a-si duce lucrul la bun sfarsit. Indiferent ca gestioneaza zona operationala dintr-un restaurant sau colaboreaza cu clientii de la biroul de acasa, utilizatorii vor trece cu usurinta prin foi de lucru si prezentari, datorita celor mai noi procesoare Intel, disponibile pana la varianta core i5 (procesoare de generatia cinci).

Vostro 15 ofera pana la 8 ore si 42 de minute pentru lucrul, de zi cu zi, complet autonom in mediu mobil. Pentru aplicatii grafice mai complexe sau sarcini multiple neintrerupte, utilizatorii pot opta pentru solutia de grafica discreta de la NVIDIA cu memorie de pana la 2GB si RAM de mare viteza de pana la 4GB.

Noul notebook din seria Vostro 3000 are o grosime mai mica de un inch, fiind mai subtire decat produsele din generatia anterioara tocmai pentru a oferi portabilitate imbunatatita. Echipamentul este disponibil in zona EMEA in varianta Solid Black – cu un capac texturat cu micro-benzi pentru a imbunatati elementele tactile, astfel dispozitivul devenind mai putin vulnerabil la zgarieturi rezultate din utilizarea cotidiana sau nevoile de deplasare sub diverse forme.

Capabilitatile suplimentare de afaceri ajuta la simplificarea lucrului si intarirea conectivitatii; ele includ un drive optic, o iesire VGA, un ecran FHD anti-stralucire, conectivitate Gigabit Ethernet, o tastatura numerica cu 10 taste si un hard disk de pana la 1TB pentru stocarea datelor.

Noul notebook Vostro se alatura familiei Dell de solutii comerciale. Dell furnizeaza o suita completa de produse care se adreseaza nevoilor oricarui client de tip comercial, de la un start-up cu 5 angajati pana la o corporatie de 5000 de angajati. Stiind ca nu exista doua afaceri identice, portofoliul nostru recent actualizat Latitude portfolio ofera afacerilor o gama larga de solutii mobile premium, cu caracteristici complete, pentru satisfacerea nevoilor lor specifice. Alaturi de furnizarea de conectivitate si caracteristici de management vitale pentru cei care astazi lucreaza in mediu mobil, disponibilitatea Data Protection Solutions de la Dell, cele mai bune din clasa lor, face ca utilizatorii sa se concentreze asupra cresterii afacerii stiind ca folosesc cele mai sigure si gestionabile solutii comerciale de pe piata. Ultima completare la oferta ProSupport Plus de la Dell, anume ProSupport Plus for PCs and Tablets, reprezinta singurul serviciu complet de suport care combina accesul prioritar cu suportul expert, repararea daunelor accidentale, monitorizarea proactiva si predictiva pentru prevenirea si rezolvarea automata a problemelor . Daca aceasta este combinata cu ProSupport Plus for Enterprise, afacerile de mici dimensiuni vor gasi in Dell un partener adevarat pentru gestionarea mediului lor IT de la un capat la celalalt.

Pret si disponibilitate
Notebook-urile din seria Vostro 15 3000 vor fi disponibile in Romania la sfarsitul lunii mai, la un pret incepand de la 2200 lei.