Telefoane Mobile

S-a lansat Huawei P8 – smartphone-ul cu camera foto revolutionara

Huawei a lansat ieri, in Londra, noul smartphone Huawei P8 – mixul perfect intre tehnologie, design si caracteristici revolutionare ale camerei foto in conditii de iluminare scazuta.

Noul Huawei P8 este dotat cu un procesor Kirin 930 octa-core, are un design metalic unibody, este dual-sim, iar camera foto principala de 13MP, cu cel mai bun stabilizator optic al imaginii din industrie, de pana la 1,2°, integreaza primul senzor RGBW in patru culori.

In plus, functia “Search phone by voice”, integrata in telefon, le permite utilizatorilor sa isi gaseasca telefonul ratacit, care va raspunde prin difuzorul sau pentru a fi identificat.

Huawei P8

Performante peste asteptari

Continuand designul minimalist al generatiilor anterioare ale seriei P, Huawei P8 include caracteristici de top precum:
– Telefonul are o grosime de doar 6,4 mm, este dual SIM si functioneaza fara cusur in retele 4G (in cazul in care aceasta optiune de date este disponibila).
– In interior, noul procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit livreaza cu aproximativ 20% mai multa performanta in comparatie cu alte telefoane, cu un nivel similar in ceea ce priveste durata de viata a bateriei.
– Partea din spate este construita din otel, ceea ce ofera rezistenta marita.
– Procesul de invelire multipla, de dimensiuni nano, a permis o imbinare perfecta, conectand o margine subtire de 1,5 mm cu unul din cele mai mari ecrane din industrie.

Huawei P8 Max

Cele mai bune experiente de utilizare din clasa sa

Huawei P8 a fost proiectat sa aiba o conexiune naturala cu utilizatorii, oferind solutii pentru probleme comune si venind in intampinarea nevoilor, simple, dar in acelasi timp complexe, ale consumatorilor.

Huawei P8 ofera o experienta revolutionara de utilizare a ecranului, dar care este fireasca pentru consumatori. Astfel, prin apasarea de doua ori a ecranului, sau prin cea indelungata, se poate realiza o captura de ecran, in timp ce desenarea unui cerc pe ecran captureaza repede continutul dinauntrul acestuia. In plus, functia “Search phone by voice” le permite utilizatorilor sa isi gaseasca telefonul ratacit, care va raspunde prin difuzorul sau pentru a fi identificat.

Telefonul integreaza o baterie de 2600 mAh si un procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit, care livreaza o performanta incredibila, cu 20% mai mare decat cea a pietei de smartphone-uri.

Huawei P8

Huawei P8 ofera functii inovatoare si in ceea ce priveste sunetul. Astfel, in spatii cu un nivel al zgomotului crescut, utilizatorii pot creste volumul pana la 58% peste nivelul normal. Intr-un mediu in care bate vantul, smartphone-ul poate elimina 90% din sunetul vantului, cand sunt utilizate casti sau o casca cu un singur microfon. In plus, functionalitatea Super hands-free suporta apeluri hands-free de inalta-calitate pe o raza de 2 metri, in timp ce chipset-ul audio integrat permite dublarea volumului muzicii, mentinand aceeasi calitate a sunetului.

Luand in considerare nevoile actuale ale utilizatorilor, Huawei P8 ofera o gama completa de solutii inteligente:
• Pentru utilizatorii de cartele SIM 4G, device-ul integreaza dual 4G SIM cu doua sloturi flexibile pentru cartela, care suporta orice format de cartela SIM.
• Odata ce telefonul a identificat si s-a conectat cu un device Bluetooth, precum Huawei TalkBand B2, acesta poate fi deblocat automat fara a introduce o parola.
• Oferind performanta si in cazul activarii roaming-ului, optimizat pentru 4G, P8 se conecteaza la retelele din roaming de aproximativ trei ori mai repede, in comparatie cu telefoanele obisnuite.
• In plus, cu un ecran optional E-ink, amplasat pe spatele telefonului, se poate face trecerea la functionalitatea unui eBook in cateva secunde.

“Obiectivul Huawei P8 este de a deveni smartphone-ul cel mai usor de utilizat la nivel global” a declarat Richard Yu, CEO–ul Huawei Consumer Business Group, “Prin cercetarea aprofundata a pietei, Huawei a venit in intampinarea celor mai importante nemultumiri ale utilizatorilor de smartphone-uri premium din momentul de fata. Huawei a combinat cele mai bune elemente in ceea ce priveste stilul si durabilitatea acestui telefon, livrand o experienta de utilizare revolutionara – in special in ceea ce priveste camera si conectivitatea. Bazandu-ne pe performantele incredibile ale seriei de smartphone-uri P, suntem pe deplin increzatori ca noul nostru model P8 va deveni unul dintre cele mai populare telefoane in randul consumatorilor in 2015.” a completat acesta.

Cel mai bun din clasa sa, datorita camerei foto dotate cu functia Light Painting

Huawei P8 introduce o noua filosofie in ceea ce priveste designul camerei foto utilizand o combinatie de hardware, software si algoritmi proprii pentru a-i ajuta pe utilizatori sa surprinda fotografii expresive, chiar si in cele mai neprietenoase conditii de iluminare.

• Cel mai bun Stabilizator optic al Imaginii din industrie, de pana la 1,2°, permitand realizarea unor fotografii si clipuri video de inalta calitate si anuland tremurul camerei, astfel ca imaginile obtinute sunt perfect clare.
• Primul senzor RGBW in patru culori din lume : creste luminozitatea cu 32% in situatiile cu un contrast ridicat si o reduce cu 78% in mediile cu luminozitate redusa.
• Procesor al imaginii la nivelul unui DSLR: permite reducerea zgomotului in momentul fotografierii, oferind o detectare inteligenta a mediilor cu un contrast inalt.
• Patru moduri pentru obtinerea unor fotografii la calitate profesionala in conditii de iluminare scazuta le ofera utilizatorilor acces la o fotografie virtuala si la un studio video pentru a-si pune in valoare inspiratia artistica.

De exemplu, modul Light Painting, unul din cele patru moduri pentru fotografii la o calitate profesionala in conditii de iluminare scazuta, utilizeaza diafragma manuala a camerei pentru a captura fascicule largi de lumina.
Astfel, modul Light Painting poate surprinde o roata dintr-un parc de distractii in timpul noptii, afisand fidel jocurile de lumini intr-o fotografie artistica.

Huawei P8

Alte tehnologii integrate in camera foto permit verificarea luminii si previzualizarea. Oferindu-le utilizatorilor o imagine a felului in care va arata fotografia, Huawei P8 incurajeaza experimentele creative cu surse de lumina in intuneric.
Modul Regizor al Huawei P8 este prima functie disponibila in industrie care permite capturarea de continut video la nivel profesional pe un smartphone. In plus, ii permite utilizatorului sa comande si sa controleze alte trei smartphone-uri care ruleaza pe platforma Android in momentul in care este inregistrat un clip video, simultan din patru unghiuri, si sa sincronizeze editarea clipurilor video.

Huawei P8 integreaza deasemenea si un nou mod Selfie, care permite efectuarea de presetari pentru a pune in valoare mai bine frumusetea fiecarui utilizator.

Design inspirat

Designul noului Huawei P8 este strans legat de traditia literara, astfel ca detaliile sale evoca paginile si copertile cartilor traditionale. Corpul din aluminiu dintr-o singura bucata si textura din metal cu reflexii uimitoare atrag prin eleganta si aspect de calitate.
Telefonul va fi disponibil in patru optiuni de culoare: argintiu, auriu, negru si gri. Mai mult, produsele vor fi livrate intr-un ambalaj transparent, astfel ca experienta de deschidere a cutiei va fi unica.

Conectivitate dupa noi standarde

Datorita tehnologiei propietare Huawei Signal+, a antenei duale, dar si a tehnologiei Rapid switching, smartphone-ul poate recunoaste care este cel mai bun mod de utilizare. Cand unul din capetele antenei este acoperit si semnalul devine slab, Huawei P8 poate trece instant la celalalt capat al antenei, mult mai rapid decat smartphone-urile traditionale, asigurand mentinerea unui semnal puternic.

In plus, device-urile cu tehnologia Signal+ au o rata imbuntatita de conectare a apelurilor chiar si atunci cand utilizatorii se afla intr-un tren cu o viteza de pana la 300 km/h.

Consumatorii care zboara des cu avionul au nevoie de un anumit timp pana cand se pot conecta atunci cand ajung intr-un aeroport nou. Huawei P8 creste viteza de conectare la o retea din roaming. Potrivit informatiilor care provin de la testele efectuate in mai bine de 20 tari si regiuni din Europa, America de Nord, America Latina, Australia si Asia, cu roaming optimizat pentru 4G, Huawei P8 se sincronizeaza cu serviciile de roaming de aproximativ trei ori mai repede decat un telefon normal.

Huawei P8 lansare

Seria de telefoane P, lansata in 2012 de Huawei, a avut succes de-a lungul timpului pe intregul Glob, aceasta afirmatie fiind ilustrata si de cifrele de vanzari. Astfel, vanzarile globale ale Huawei P6 au totalizat 5 milioane de unitati in 60 tari. Huawei P7 a depasit 4 milioane unitati in peste 100 tari, in doar sase luni, iar succesul celor doua modele indica un potential imens pentru noul Huawei P8.

Huawei P8 va fi disponibil in doua versiuni: versiunea premium (Huawei P8 MAX) si versiunea standard, iar acestea vor fi disponibile initial in peste 30 de tari, inclusiv China, Columbia, Franta, Germania, Mexic, Spania, Africa de Sud, Turcia, Emiratele Arabe Unite si Anglia. Ulterior, smartphone-ul va fi disponibil si pe alte piete.

Foto: .huawei.com