Telefoane Mobile

TP-LINK lanseaza prima linie de suport tehnic prin telefon

TP-LINK_suport-tehnic

TP-LINK extinde in Romania serviciile de suport tehnic, prin lansarea unei linii telefonice dedicate si a sectiunii de Live Chat. Noua linie de suport, accesibila din Romania, in zilele lucratoare, in intervalul 10:00-19:30, ofera consultanta in limba romana pentru posesorii de echipamente TP-LINK, inclusiv asistenta pentru instalarea routerelor, informatii tehnice despre toata gama de produse si suport pentru configurarea retelelor casnice sau de la birou. Serviciul este disponibil si in limba engleza pentru utilizatorii din Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Serbia-Muntenegru si Macedonia.

„Am luat decizia de a infiinta o linie de suport tehnic prin telefon, pentru a raspunde astfel mai bine nevoilor clientilor nostri din Europa de Sud-Est” a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK Romania. „Accesul la informatii despre produsele TP-LINK sau la sfaturi tehnice este acum mult mai facil si rapid, atat apelurile telefonice, cat si solicitarile venite prin fereastra de chat, fiind preluate de specialisti cu experienta in domeniul retelisticii.”

RE210-02

Odata cu infiintarea liniei de suport tehnic prin telefon, TP-LINK Romania introduce si un nou canal de comunicare digitala sub forma live chat-ului, accesibil din pagina de Internet www.tp-link.ro. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii de produse TP-LINK pot intra in legatura directa cu un specialist in retelistica, direct de pe calculator, tableta sau smartphone. Folosind noile canale de comunicare directa, utilizatorii pot primi in timp real consultanta tehnica si raspunsuri la intrebarile legate de produsele TP-LINK. in afara orelor de program, utilizatorii pot folosi in continuare formularul de suport dedicat (http://www.tp-link.ro/support/contact ) sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

TP-LINK isi extinde portofoliului de produse dedicate utilizarii in medii casnice si de birou:

TP-LINK NC200 – camera cloud range extender incorporat

Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a incaperilor. Oferind suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanta a evenimentelor din casa sau de la birou. Folosind aplicatia tpCamera, utilizatorii pot obtine imagini in timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Pe langa inregistrarea activitatilor, camera ofera posibilitatea de a crea notificari prin email pentru evenimentele detectate. Mai mult, camera cloud TP-LINK NC200 poate fi folosita si ca range extender, contribuind la extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router. Dispozitivele mobile se pot conecta la hot spot-ul creat de camera, acesta oferind viteze de acces la Internet de pana la 300 Mbps. Datorita design-ului compact si a conectivitatii wireless, noua camera TP-LINK NC200 permite o amplasare flexibila.

TP-LINK RE210 – un range extender wireless cu viteze de pana la 750 Mbps

RE210 este cel mai rapid range extender din portofoliul TP-LINK, care ofera viteze totale de pana la 750 Mbps. Cu suport pentru standardul Wi-Fi 802.11ac, noul amplificator poate atinge pana la 433Mbps in banda de frecveta de 5GHz si pana la 300Mbps in banda de frecventa de 2.4GHz. Cei care au nevoie de maximum de performanta, pot activa modul pentru viteza superioara care optimizeaza utilizarea latimilor de banda ale ambelor frecvente, 5GHz si 2.4GHz, pentru a crea o conexiune superioara. in acest mod de folosire, una dintre benzile de frecventa este utilizata pentru trimiterea datelor si cealalta banda pentru primirea acestora. Acest tip de configurare este ideal pentru aplicatiile consumatoare de banda, precum streaming-ul video HD sau jocurile online. Tehnologia dual band asigura compatibilitatea cu orice router Wi-Fi sau access point. Cele doua antene externe extind si mai mult aria de acoperire, asigurand o distanta mai mare pentru conectarea dispozitivleor mobile. TP-LINK RE210 este echipat cu un port Gigabit Ethernet, facilitand conectarea unui singur dispozitiv prin cablu.

TP-LINK UH 720 – Hub USB 3.0 pentru conectarea simultana a pana la 7 dispozitive

Hub-ul UH720 ofera suport pentru toate tipurile de dispozitive conectabile prin portul USB, inclusiv dispozitivele de stocare de date, mouse-uri sau imprimante. Porturile USB 3.0 ofera viteze de transfer a datelor de 10 ori mai rapide decat standardul USB 2.0, de pana la 5Gbps. UH720 este echipat cu doua porturi de 5V/2.4A, ideale pentru incarcarea smartphone-urilor sau tabletelor, datorita faptului ca identifica automat dispozitivele cu sistem de operare Android sau iOS, ajustand consumul de energie. Hub-ul USB protejeaza toate dispozitivele conectate de scurtcircuit, supracurent, supraincalzire si de supratensiune.

Noile produse vor fi disponibile pe rafturile magazinelor incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie, la preturi pornind de la 209,99 lei pentru camera cloud NC200, 299,99 lei pentru range extender-ul RE210 si 269,99 lei pentru Hub-ul USB UH720.

Linia de suport tehnic prin telefon este disponibila intre orele 10:00-19:30, in fiecare zi lucratoare, la numarul de telefon: +4 031 1011290 (numar cu tarif normal, TP-LINK oferind serviciile de suport tehnic in mod gratuit).
Pentru a folosi live chat-ul sau pentru a afla mai multe informatii despre produsele TP-LINK, vizitati pagina: www.tp-link.ro.