Filme

DANNY COLLINS

DC-Poster-27x39-copy2Traind inca din hiturile de odinioara, cantaretul Danny Collins (Al Pacino) pare sa aiba totul – bani, faima, o noua logodnica si stadioane pline de fani care il adora. Dar anii de excese, relatii esuate, precum si faptul ca pe scena canta mereu si mereu aceleasi piese, si-au pus amprenta asupra lui.

Asa ca, atunci cand managerul lui de-o viata (Christopher Plummer), ii arata o scrisoare ce ii fusese adresata cu 40 de ani in urma de nimeni altul decat John Lennon, Danny decide sa urmeze acum, in ultimul ceas, sfatul idolului sau, si sa-si urmeze imboldurile inimii. Anuleaza un turneu si se duce la un hotel din New Jersey pentru a-si redescoperi dragostea pentru muzica si pentru familia pe care o abandonase in drumul sau spre glorie.

Inspirat de o poveste adevarata, DANNY COLLINS are o distributie de staruri de prim rang si o coloana sonora care include noua piese clasice compuse de John Lennon, precum si piese originale ale unor mari nume precum Ryan Adams, Don Was, Cairan Gribbin si Greg Agar.