Laptopuri

Portege Z30, Tecra Z40 si Satellite Pro R50-B primesc un upgrade la noile procesoare Intel

Toshiba Portege Z30 front

Toshiba a anuntat ca incepand de astazi laptopurile de business Portégé Z30, Tecra Z40 si Satellite Pro R50-B vor veni cu noile procesoare Intel Core din a 5-a generatie. Oferind cea mai noua generatie de procesoare, durata de viata imbunatatita a bateriei, Portégé Z30, Tecra Z40 si Satellite Pro R50-B raspund solicitarilor de business legate de mobilitate si performanta, cu consum redus de energie. Avand toate caracteristicile necesare pentru a realiza sarcini multiple in miscare sau la birou, precum si siguranta oferita prin intermediul caracteristicilor de securitate incorporate pentru protejarea datelor, a identitatii si accesului in retea, aceste dispozitive sunt ideale si potrivite pentru companii de orice tip. Toate modelele sunt disponibile cu procesoare pana la Intel Core i7.

Cu o durata de viata a bateriei deja impresionanta pe fiecare model, Portégé Z30, Tecra Z40 si Satellite Pro R50-B se bucura de o imbunatatire semnificativa a acestui aspect, oferind utilizare extinsa pentru un singur ciclu de incarcare.

Toshiba Tecra Z40

Pentru ultra-mobilul Portégé Z30 acest lucru inseamna o crestere de la maximul de 13.5 ore, la pana la 171 ore. Ideal pentru oamenii de afaceri care se afla mereu in miscare, aceasta imbunatatire va permite utilizatorilor sa beneficieze de functionare pe timpul a aproape doua zile de lucru, fara incarcare suplimentara – Portégé Z30 fiind astfel laptopul perfect pentru managerii care calatoresc mult sau petrec mult timp in intalniri si sedinte.

Toshiba Tecra Z40 - 2

Tecra Z40, creat pentru a oferi echilibrul optim intre mobilitate si productivitate, se bucura de o crestere a duratei de viata a bateriei la pana la 151 ore, de la un maxim anterior de 10.51 ore. Permitand functionarea fara re-incarcare pe parcursul unei zile intregi de lucru, Satellite Pro R50-B ofera acum pana la 81 ore durata de viata a bateriei.

Portégé Z30 de 33.8 cm (13.3”) si Tecra Z40 de 35.6 cm (14.1”) se adreseaza managerilor care petrec mult timp in calatorii si care isi doresc o solutie premium, puternica si ultra-mobila ce functioneaza cu rapiditate indiferent de locul in care acestia se afla. Cu caracteristici avansate de securitate, cum ar fi Trusted Platform Module (TPM), andocare si tehnologia Intel vPro , ambele modele usureaza sarcina departamentelor de IT pentru monitorizare si mentenanta.

Toshiba Satellite Pro R50-B

Satellite Pro R50-B de 39.6 cm (15.6”) aduce la viata conceptul de laptop fiabil, accesibil si cu valoare adaugata pentru companii mici si mijlocii prin combinatia unica de caracteristici pentru mediul de afaceri si design subtire si usor.

Portégé Z30, Tecra Z40, si Satellite Pro R50-B beneficiaza de Reliability Guarantee, garantia care ofera o reparatie gratuita si returnarea banilor, daca laptopul se strica in termen de un an de la cumparare.