Telefoane Mobile

IBM InfoSphere DataStage a ajuns la stadiul Huawei Ready

IBM InfoSphere DataStage

Huawei anunță că IBM InfoSphere DataStage a ajuns la stadiul Huawei Ready™, după succesul integrării și al testului de interoperatibilitate cu Huawei FusionInsight. Rezultatul reprezintă un risc minimal pentru clienții care doresc să instaleze soluții Big Data prin integrarea Huawei FusionInsight cu IBM InfoSphere DataStage.

IBM InfoSphere DataStage® este un modul nucleu al platformei de integrare a informației InfoSphere Information Server, care oferă acces universal de date pentru informații stocate local, în cloud, pe dispozitive mobile și pentru informații structurate și nestructurate. Acesta ajută companiile să-și maximizeze valoarea afacerii prin exploatarea infomaţiilor de tip big data la orice volum, viteză și varietate, și le permite să obțină o capabilitate sporită a fluxului de lucru, combinând activități bazate pe Hadoop și definite prin Oozie cu alte activități de integrare de date.

Vlad Doicaru, Director Conturi Integrate Huawei Romania: “Prin combinarea tehnologiei inteligente Hadoop Huawei cu tehnologia consacrată a IBM pentru integrarea şi administrarea datelor, companiile vor beneficia de informaţii cât mai exacte provenite din fluxurile masive de date. Acest lucru va contribui la identificarea oportunităţilor şi a riscurilor, dar şi la crearea unor soluţii inteligente de management al datelor într-un timp scurt, scăzând costurile investiţiilor în IT pentru companii. Huawei, alături de partenerii săi globali, se dedică construirii celui mai extins ecosistem de tip big data, prin generarea de soluții inovatoare de integrare și administrare de date. Compatibilitatea IBM InfoSphere DataStage cu produsele de tip big data ale Huawei, garantată de certificarea Huawei Ready™, este doar una dintre etapele dezvoltării pe termen lung a solutiilor de tip big data. ”

Huawei Ready™ este un program de certificare a compatibilității cu informatiile de tip big data, care validează compatibilitatea produselor și soluțiilor partenerilor cu soluţia Huawei FusionInsight. Certificatul Huawei Ready™ atestă clienților faptul că produsele și soluțiile partenerilor îndeplinesc cele mai înalte standarde de compatibilitate și interoperabilitate definite de Huawei, iar clienții pot primi suport comun din partea Huawei și a partenerilor.