Telefoane Mobile

Smartphone-ul HTC One M9 intra in oferta Telekom

HTC One M9

Telekom Romania Mobile Communications introduce in oferta sa un nou varf de gama: smartphone-ul HTC One M9, recent lansat la Mobile World Congress din Barcelona. Noul HTC One M9 combina stilul elegant cu inalta performanta si functiile inteligente. Telefonul este dotat cu software inteligent de localizare, camera foto cu orientare frontala cu UltraPixel si sistem HTC BoomSound cu Dolby Audio, pentru un efect de sunet surround. Modelul HTC One M9 este disponibil la precomanda, pe www.telekom.ro.

Designul impresionant si reprezentativ al HTC One M9, rezultatul a trei ani de excelenta, imbina caracteristicile modelelor deja premiate HTC One M7 si HTC One M8. Mai mic si usor de tinut in mana, ca o bijuterie, noul smartphone reinventeaza ecranul de pornire cu ajutorul HTC Sense™ 7, un widget contextual si personalizabil, pentru a oferi cele mai utile aplicatii pe pagina de start, in functie de locul in care se afla ultilizatorul. Totodata, aplicatia HTC BlinkFeed™ recomanda utilizatorului puncte de interes, stiri si informatii utile.

Dotat cu un ecran de 5 inchi, full HD 1080p, telefonul are multiple optiuni de personalizare. Cu aplicatia HTC Themes incorporata, utilizatorii pot schimba felul in care arata telefonul, folosind fotografia preferata sau o imagine online. Noul HTC One M9 este prevazut cu un spatiu de stocare total de 32GB, memorie RAM de 3GB si procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core.

Aparatul foto principal, de 20 MP, cu camera frontala UltraPixel puternica, asigura un control mai bun al fotografiei si al imaginilor. Expunerea automata dinamica si UltraPixelii (care capteaza cu 300% mai multa lumina decat camerele foto standard) contribuie la realizarea de autoportrete mai clare, mai naturale si mai echilibrate, in orice conditii de lumina. Software-ul HTC Eye™ Experience permite utilizatorilor sa creeze Split Capture, sa inregistreze Voice Selfie, sa aplice Live Makeup si multe altele. In plus, cu ajutorul aplicatiei Zoe™, utilizatorii pot combina fotografiile si videoclipurile cu cele ale prietenilor, pentru a avea filmari din mai multe perspective.

In parteneriat cu Dolby, HTC One M9 recreeaza efectul de sunet surround 5.1, pentru a oferi o experienta ca la cinematograf. Sistemul HTC BoomSound™ cu Dolby Audio ofera sunet optimizat, inclusiv pentru surse online cu canale multiple, precum YouTube, chiar si fara conectarea castilor sau difuzoarelor externe, depasind calitatea unui CD.

Modelul HTC One M9 este dotat cu sistem de operare Android™ 5.0 (Lollipop) si cu sistem HTC Connect™ pentru redarea continutului video in flux wireless de la telefon la sisteme de divertisment, difuzoare portabile, televizoare sau alte dispozitive compatibile din intreaga locuinta.

In plus, pentru cea mai tare experienta TV oferita de smartphone, noul HTC One M9 vine exclusiv cu aplicatia preincarcata Peel® Smart Remote. Conectandu-se instant la emisiunile preferate, aplicatia invata chiar si obiceiurile de vizionare ale utilizatorului, transformand telefonul in ghid TV si telecomanda personalizate.

Noul HTC One M9 va fi disponibil in Romania in doua variante de culoare: bicolor, combinand argintiu si auriu rosé, precum si culoarea de referinta gunmetal grey.

Noul modelul este disponibil la precomanda, pe www.telekom.ro, la pretul de 1049 RON (TVA inclus) cu abonamentul Nelimitat XXL (24 luni). Smartphone-ul este disponibil si fara contract, la pretul de 3049 lei.