Sony Hi-Res
Alte gadgeturi

Noua gama de produse Sony Hi-Res Audio este in Romania

Sony Hi-Res

Sony a adus in Romania o gama completa de produse Hi-Res, de la playerele Walkman, la castile MDR-1, amplificatoare si receptoare, pana la sisteme Home-Cinema si boxe wireless. In total, portofoliul Sony Hi-Res include 30 de produse.

“Odata cu democratizarea accesului la muzica prin formate comprimate de tipul mp3, ascultatorii au avut mult de castigat, dar unele detalii si subtilitati s-au pierdut in proces. Cel mai important detaliu, fidelitatea cu piesa originala creata de artisti, a ramas un capitol neabordat in industria muzicala, pana acum. Sunt o multime de magazine si platforme de streaming cu muzica Hi-Res, iar audiofilii au o gama completa de produse pentru o auditie de calitate acasa sau in miscare,” a declarat Lucian Radulescu, branch manager Sony Romania si Moldova.

Sony Byron

Produsele au fost testate in premiera in Romania cu o serie de melodii Hi-Res din cel mai nou album al trupei Byron, Melancolic.

“Pentru mine e foarte important sa aud toate sunetele din muzica pe care o ascult, sa descopar aspectele unice dintr-o piesa, atingerea degetelor pe lemnul unei viori sau rasuflarea intentionata a solistului. In piesa noastra “Melancolic” am avut ideea de a-i da o nota mai irlandeza si am adaugat vioara, care se distinge foarte bine cand asculti piesa in Hi-Res,” a declarat Dan Byron, trupa Byron.

Sony Walkman ZX2

Walkman ZX2 – sunet Hi-Res audio in miscare

Noul Walkman NW-ZX2, recent lansat la CES 2015, aduce rafinamentul exceptional al standardului de inalta rezolutie chiar in buzunar, oferindu-ti o auditie peste calitatea unui CD chiar si atunci cand esti in miscare.

Noul Walkman NW-ZX2 cu un design impresionant beneficiaza de tehnologiile S-Master HX si DSEE HX ce pastreaza fiecare nuanta a inregistrarii originale. Amplificatorul Sony S-Master HX pastreaza in intregime detaliile semnalului audio in timpul procesarii pentru a ajuta redarea cu acuratete a sunetelor. Aceasta tehnologie proceseaza cantitati mari de date in format audio minimizand zgomotul si distorsiunea.

Tehnologia DSEE HX recreeaza sunetele inalte care sunt pierdute in timpul procesarii semnalului audio. Sunetele ce au ca sursa fisiere MP3 sau CD sunt imbunatatite, extinzand frecventa si profunzimea peste calitatea originala, pana aproape de calitatea Hi-Res (corespunzand frecventei 192 kHz/24-bit audio).

Noul Walkman NW-ZX2 suporta codecul LDAC, care iti permite sa asculti muzica la o calitate ridicata chiar si prin conexiune wireless, transmitand pachetele de date de trei ori mai eficient si mai rapid decat prin Bluetooth. In plus, vei aprecia cu siguranta capacitatea de stocare interna de 128GB ce poate fi extinsa, printr-un card microSD pana la 256GB, spatiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese in format audio de inalta rezolutie (spatiul ocupat de o piesa ajunge pana la 150MB).

Walkman A15

Walkman A15

Cel mai mic si mai usor player muzical de sunete de inalta calitate din lume, Walkman NWZ-A15 te transpune intr-un univers cu sunete puternice si foarte detaliate. Walkman A15 dispune de amplificatorul digital unic de la Sony, S-Master HX care proceseaza cu acuratete cantitati masive de informatie audio, in timp ce diminueaza distorsiunile si zgomotul.

Amplificatorul PHA-3AX si castile MDR-1 (MDR-10RC, MDR-1A, MDR-1ADAC)
Amplificatorul PHA-3AX converteste semnalele Hi-Res (PCM 384 kHz/32 bit si DSD) din iesirea digitala a dispozitivului pe care il folosesti pentru ca tu sa te bucuri de sunete de inalta calitate.

Cu o gama de frecvente care se extinde pana la 100 kHz, castile MDR-1 cu sunet de inalta rezolutie capteaza esenta reala din fiecare piesa, astfel incat vei auzi muzica la o calitate mai apropiata de cea a originalului masterizat in studio. De la ritmuri puternice la sunete vocale intense, sunetul ramane fidel pentru o experienta autentica si precisa.

Un difuzor HD de 40 mm cu o diafragma din polimer cu cristale lichide (LCP) acoperit cu aluminiu, usoara dar rigida, iti ofera un sunet mai precis pe toata gama de frecvente comparativ cu un difuzor LCP conventional. In plus, modelul MDR-1ADAC are un convertor A/D incorporat, care accepta semnale Hi-Res de pana la 192 kHz/24 bit sau DSD 2.8MHz/5.6MHz.

SRS-X9

Boxa SRS-X9 – Hi-Res audio acasa

Modelul SRS-X9 Hi-Res integreaza sapte boxe, fiecare cu amplificator digital dedicat, care creeaza un interval de frecvente de 45 Hz-40 kHz. Reproducerea sunetului este precisa, de la cele mai joase frecvente de bas pana la cele mai inalte note armonice cu sunet pur, de inalta rezolutie.

BDV-N9200W

Home-Cinema BDV-N9200W

Cu varful de gama BDV-N9200W, te bucuri de toate filmele preferate in detalii realiste, multumita conversiei extinse si tranzitiei 4K. Totul, de la explozii la soapte prinde viata cu sunetul surround pe 5.1 canale Hi-Res. In plus, vei putea asculta muzica la cea mai inalta calitate pe formate Blu-Ray audio. Un subwoofer si 5 boxe sunt sustinute de 1.200W de putere RMS totala, generand un sunet viu si structurat care nu lasa niciun detaliu in urma.

Gama completa Sony Hi-Res include opt modele de casti, patru modele de Walkman, opt modele de boxe, sase modele de amplificatoare si receptoare, smartphone-urile si tableta Xperia Z3 si un dictafon.