Noutati

Inceputul de aprilie aduce Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in Romania

Tudor Tiboc - director general QuickMobile (s)

QuickMobile a anuntat ca va livra, la inceputul lunii aprilie, primele unitati Samsung Galaxy 6S si Galaxy S6 Edge, ambele modele fiind recent lansate in cadrul MWC 2015, cel mai mare targ de tehnologie mobila din lume. Preturile incep de la 3.499,90 lei, pentru modelul Galaxy S6 de 32GB, in timp ce varful de gama, modelul Galaxy S6 Edge, de 128 GB, costa 4.999,90 lei. Mai mult, fanii Samsung au disponibile pe site-ul www.quickmobile.ro si noile accesorii originale Samsung, Anymode, Krusell, Celly si White Diamonds.

„Am deschis precomenzile pentru modele Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge inca de vineri, 6 martie, si am decis sa afisam preturile pentru primele unitati pe care le vom livra la inceputul lunii aprilie. Astfel, vom fi din nou primul retailer care va livra in Romania cele mai in voga telefoane ale momentului, in acelasi timp cu disponibilitatea acestora pe marile piete ale lumii”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Modelul Galaxy S6 al celor de la Samsung vine cu un ecran capacitativ touchscreen Super AMOLED de 5 inch, procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 sau Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57 si sistem de operare Android v5.0 (Lollipop). In plus, este rezistent la apa si praf si beneficiaza de senzor pentru citirea amprentelor.

Varful de gama, modelul Samsung Galaxy S6 Edge vine echipat cu procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex, ecran curbat pe ambele margini, cu touchscreen capacitativ super AMOLED si 3GB de memorie RAM. Telefonul utilizeaza sistemul de operare Android Lollipop cu interfata TouchWiz si se bucura de o camera foto imbunatatita, cu rezolutie de 16 MP, stabilizare optica, functie autofocus si LED flash.

Dintre telefoanele anuntate in cadrul Mobile World Congress, QuickMobile va mai aduce pe piata locala spre sfarsitul lunii martie si modelele Sony Xperia Z4 Tablet, Microsoft Lumia 640 si HTC One M9, acesta din urma fiind un alt model ravnit de pasionatii de tehnologie. Noul HTC One M9 are ecran capacitativ Super LCD3 si o camera foto de 20.7 MP si flash dual-tone. Procesorul utilizat de acest telefon este Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2 GHz Cortex-A57, iar sistemul de operare este tot Android Lollipop. Acesta va fi disponibil in magazinele QuickMobile la pretul de 3.299 lei.

„Romanii sunt pasionati de tehnologie, iar acest lucru se vede in interesul pe care il manifesta fata de noile lansari pe piata mondiala. In ceea ce priveste modelele lansate anul acesta, ne asteptam ca Galaxy S6 sa fie vedeta in vanzari”, a mai spus reprezentantul QuickMobile.