Telefoane Mobile

Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL vedetele Microsoft la MWC 2015

Lumia 640-XL

Microsoft a prezentat la Mobile World Congress 2015 (MWC 2015) Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL, doua noi smartphone-uri  accesibile ca pret, mai rapide si cu o flexibilitate mai mare pentru utilizatori. Atat Lumia 640 cat si Lumia 640 XL pot fi actualizate cu sistemul de operare Windows 10 care le confera putere mai mare de procesare si productivitate mai buna, sistem care va fi disponibil in cursul acestui an.

Pe o piata competitiva, Microsoft continua sa furnizeze experiente smartphone inovatoare la toate nivelurile de preturi. Ambele terminale ofera integrare continua a elementelor hardware esentiale – printr-o selectie de dimensiuni de ecran si capabilitati ale camerelor foto – cu serviciile Microsoft, in scopul oferirii unei productivitati incredibile la un pret accesibil. Cu ajutorul Lumia 640 si Lumia 640 XL, utilizatorii:

• Pot accesa rapid si facil documente importante sau pot derula site-uri web, aplicatii si jocuri populare gratie memoriei interne de 1GB si a puternicului procesor Qualcomm® Snapdragon™ inzestrat cu CPU quad-core la 1,2 GHz.
• Se pot bucura de fotografii si filme pe un ecran de inalta definitie (HD) de 5 inci, in cazul Lumia 640, sau de 5,7 inci in cazul Lumia 640 XL.
• Pot folosi smartphone-ul intreaga zi cu alimentare doar din baterie, gratie bateriei cu durata mare de functionare – 2500 mAh pentru Lumia 640 si 3000 mAh pentru Lumia 640 XL.
• Pot captura imagini bogate in detalii chiar si la lumina slaba cu ajutorul camerei de 8MP in cazul Lumia 640 sau al camerei ZEISS optics de 13MP in cazul Lumia 640 XL. Ambele camere dispun de flash LED, obiectiv frontal pentru apeluri video Skype si pachet software Lumia Camera preinstalat.
• Se pot bucura de cea mai noua versiune Windows Phone 8.1 si de actualizarea Lumia Denim, completate cu Action Center, Word Flow si Live Folders. De asemenea, utilizatorii pot actualiza ambele modele de terminale la Windows 10, dupa ce acest sistem va fi lansat in cursul acestui an.
• Pot dispune de ce e mai bun din ambele lumi prin intermediul suportului LTE, disponibil pentru prima data pe modele dual-SIM. In plus, toate modelele dual-SIM vor dispune de Smart Dual SIM, astfel incat utilizatorii sa nu piarda niciodata apelurile.

Lumia 640

Cu Lumia 640 si Lumia 640 XL vei putea sa accesezi noile caracteristici Windows 10 prin intermediul Windows Insider Program, si vei putea trece la noul sistem de operare mai tarziu in cursul acestui an. Printre caracteristicile si imbunatatirile cheie aduse de Windows 10 se numara noi aplicatii universale precum Office, Mail, Calendar si Photos; mesagerie bazata pe IP de la Skype si alti furnizori, integrata direct in cadrul experientei de mesagerie; o experienta de browsing cu totul noua prin noul browser Project Spartan; si integrarea extinsa a asistentului personal Cortana.

Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL vin cu un abonament de un an la Office 365 Personal care include cele mai noi aplicatii Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si OneNote) pe modele Lumia, precum si pe un PC sau Mac si o tableta, plus 1 TB spatiu stocare OneDrive si 60 de minute gratuite de apeluri Skype Unlimited Worldwide pe luna.

“Cele mai noi dispozitive Lumia sunt construite ca raspuns al concentrarii noastre asupra universului smartphone-urilor accesibile”, a declarat Jo Harlow, Corporate Vice President for Phones la Microsoft. “Cu Lumia 640 si Lumia 640 XL, continuam sa facem inovatia accesibila cat mai multor oameni. Am impachetat hardware-ul competitiv alaturi de software-ul inovator Windows si de serviciile Microsoft pentru a ajuta utilizatorii sa obtina mai mult, de oriunde si oricand vor ei.”

Modelul Lumia 640 XL va incepe sa fie comercializat la nivel global in luna martie si va fi disponibil in culorile albastru mat, portocaliu si negru, precum si alb mat si lucios. Lumia 640 va fi disponibil incepand cu luna aprilie, in culorile albastru lucios, portocaliu si alb, precum si negru mat. Ambele modele vor fi disponibile in variante single-SIM si dual- SIM LTE si dual-SIM 3G. Lumia 640 XL va fi disponibil si ca varianta single-SIM 3G. Preturile vor varia in functie de piata si de operator; costul estimat pentru Lumia 640 este de 139 euro pentru varianta 3G si de 159 euro pentru varianta LTE, inainte de taxe si subventii. Lumia 640 XL va costa in jur de 189 euro pentru varianta 3G si 219 euro pentru varianta LTE, inainte de taxe si subventii.