Alte gadgeturi

Samsung Gear VR Innovator – noul accesoriu pentru Galaxy S6 si S6 edge

Samsung Gear VR INNOVATOR  _

Tot in cadrul evenimentului Unpacked 2015, Samsung a mai lansat si ochelari de realitate virutala Samsung Gear VR Innovator Edition.

 Cei de la Samsung au spus ca  tehnologia de vizualizare a noilor ochelari Samsung Gear VR Innovator Edition a fost imbunatatita iar acum au un design mai confortabil. Noi ochelari Samsung Gear VR Innovator Edition au fost optimizati pentru a fi compatibili cu Samsung Galaxy S6 si S6 edge. Din ce am observat cand am testat ochelarii  Samsung Gear VR Innovator Edition este ca redarea imaginilor este fluida iar unghiul de vizualizare este larg.

Fata de versiunea anterioara dimensiunile ochelarilor de realitate virtuala  Samsung Gear VR Innovator Edition au fost reduse cu 15% iar benzile ofera o distributie a greutatii mai echilibrata. Ochelarii Samsung Gear VR Innovator Edition  se alimenteaza prin cablu USB.

Continutul Gear VR este disponibil pentru descarcare in Oculus Store. Ai la dispozitie o selectie extinsa de continut de realitate virtuala imbunatatit, inclusiv jocuri VR si spectacole uimitoare la 360º – precum Cirque du Soleil, Kurios.

Specificatii tehnice Samsung Gear VR Innovator Edition:

Gear VR Dimensiuni 196 x 107.9 x 82.9 mm
Senzori Accelerometru, Girometru, Senzor de proximitate(Mount/Unmount Detection)
Unghi de vizualizare 96º
IPD Coverage 54 ~ 70 mm (Fixed Lenses)
Accesorii Face Form de rezerva, Husa, Material pentru curatat lentila
Culoare Frost White
Conectivitate microUSB pentru Galaxy S6 and S6 edge