Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge smartphone-urile momentului, lansate inainte de MWC15

Lansare Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt noile smartphone-uri Samsung lansate azi, chiar inainte de MWC15. Galaxy S6 si Galaxy S6 edge inaugureaza o noua linie de design cu materiale premium si integreaza cele mai avansate tehnologii Samsung, asa ca in sfarsit Galaxy S6 si Galaxy S6 edge vin cu:

Un design elegant
Designul din metal si sticla e primul care iti atrage atentia asupra noilor Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, el fiind realizat printr-o tehnologie inovatoare pentru prelucrarea sticlei, precum si controale stricte de calitate, care sa faca telefonul rezistent.

Tot la capitolul design si la prima vedere, Galaxy S6 edge e un telefon impresionant, cu un design elegant, ce ofera o experienta de vizualizare captivanta datorita primului ecran din lume curbat pe ambele parti. Corpul din sticla, realizat din cel mai rezistent material, Corning® Gorilla Glass® 4, este disponibil intr-o gama de culori elegante. Noua gama S6 include si nuante inedite: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz si Green Emerald si carcasa are o textura deosebita atunci cand lumina naturala este reflectata pe suprafata carcasei smartphone-ului.

Configuratia pentru un smartphone puternic
Pe langa designul modern si stralucitor, Galaxy S6 si Galaxy S6 edge integreaza si specificatii tehnice avansate. Design-ul premium e completat de o interfata complet noua si optimizata, care ofera experiente mai placute in utilizare. Aplicatiile si oferta variata de functii si setari sunt mult mai intuitive si simplifica experienta de utilizare.

Primul procesor mobil din lume cu tehnologie de 14nm pe platforma de 64 de biti, noua memorie LPDDR4 si memoria flash UFS 2.0 ofera performanta uimitoare, viteza imbunatatita si un consum redus de energie. In plus, primul codec hardware based 1440P/VP9 permite streaming-ul video la rezolutii superioare cu un consum redus de energie. Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inci ofera cea mai mare densitate de pixeli, de 577ppi. Utilizatorii se pot bucura de continut digital oriunde si oricand, chiar si in lumina soarelui, datorita vizibilitatii imbunatatite a ecranului (600cd/mm). De retinut dintre specificatiile tehnice ale noilor Samsung Galaxy S6 ar fi: procesorul Quad 2,1GHz + Quad 1,5Ghz, Octacore application processor, memoria RAM: 3GB, LPDDR4 / Memorie interna: 32/64/128GB, UFS 2.0 si o baterie incorporata de 2,550mAh si respectiv de 2,600mAh

O camera foto foarte rapida
Camerele foto principale si cele frontale de pe Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt acum si mai rapide si ofera imagini vibrante. Obiectivele F1.9 si senzorii de inalta rezolutie atat de pe camera frontala (5 MP), cat si de pe cea principala (16 MP) ofera o calitate superioara a imaginii, chiar si in medii intunecate. In plus, functiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) si IR Detect White Balance ofera solutii avansate pentru imagini clare, cu luminozitate perfecta. Noua functie „Quick Launch” le permite utilizatorilor sa acceseze rapid camera foto, in doar 0,7 secunde*, printr-o simpla apasare dubla a butonului home. Aceste functii avansate ale camerei foto le permit uilizatorilor sa surprinda cele mai importante momente din viata fara a face compromis la calitatea imaginii. Iata cateva imagini facute cu camera lui Galaxy S6, la zoom maxim si apoi cu camera frontala:

Incarcare wireless incorporata
Galaxy S6 si S6 edge stabilesc noi standarde pentru incarcarea wireless, datorita tehnologiilor integrate certificate WPC si PMA. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de incarcare wireless disponibil pe piata certificat cu standardele WPC si PMA. In plus, noile smartphone-uri se incarca foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decat Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare dupa doar 10 minute de incarcare, conform testarilor interne realizate de Samsung.

Securitate mai buna
Galaxy S6 si S6 edge sunt construite pe platforma securizata imbunatatita Samsung KNOX, oferind functii avansate pentru protectie in timp real in fata unor posibile atacuri. Ambele dispozitive sunt potrivite pentru a fi folosite de catre companii datorita imbunatatirilor aduse platformelor MDM si KNOX pentru simplificarea si imbunatatirea managementului dispozitivelor mobile. In plus, functia Find My Mobile blocheaza dispozitivele pierdute si protejeaza informatiile personale cu ajutorul mai multor servicii, printre care noul „Reactivation lock”, ce poate fi controlat de la distanta. Cu un senzor de amprenta digitala imbunatatit, autentificarea se face rapid, iar datele criptate sunt salvate in spatiul de stocare protejat al dispozitivului.

Serviciu de plati mobile nou si sigur
Samsung Pay, noul serviciu de plati mobile, este usor de utilizat si va fi disponibil in mai multe locuri decat orice alte aplicatii competitoare de acest fel. Samsung Pay va fi lansat pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 edge in a doua jumatate a anului, in SUA. Fiind protejat prin serviciul Samsung KNOX, functia de scanare a amprentei si tehnologii token avansate, Samsung Pay functioneaza atat prin tehnologiile NFC (Near Field Communication), cat si prin MST (Magnetic Secure Transmission).

Samsung Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile la nivel global dupa 10 aprilie 2015, in versiuni de 32, 64 si 128 GB si in culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) si Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Voua ce v-a placut pana acum de la noile Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge?

specificatii tehnice.

Update:

Samsung Galaxy S6 Edge varianta de 32GB este disponibila la precomanda la pretul de 3.899 lei la emag.