Kyocera
Noutati,  Telefoane Mobile

Kyocera are un telefon ce se incarca cu energie solara

Kyocera
Kyocera este genul de firma care produce telefoane ceva mai neconventionale. Ceea ce ne propune acum firma este un telefon autonom ce functioneaza prin captarea energiei solare.
Pana acum cei de la Kyocera au scos doua telefoane foarte rezistente la socuri si ecran de safir pentru extra durabilitate, Brigadier si Bear Grylls – DuraForce, iar Proteus vine sa transforme conceptul de gadget portabil (ceas spre exemplu) in telefon si invers. Dar pentru Kyocera aceste telefoane deosebite nu sunt de ajuns, astfel firma anunta ca are sa prezinte un telefon si mai interesant ce incorporeaza tehnologia Wysips Crystal. Practic un strat foarte simplu de cristale grupate intr-un ecran foarte subtire este pozitionat sub LCD-ul telefonului si reuseste sa capteze energie din orice sursa de lumina pe care o stocheaza in baterie.
Compania a declarat ca va prezenta conceptul de telefon in cadrul targului de la Barcelona MWC 2015. Asteptam cu nerabdare sa vedem minunea si multe alte device-uri ce se anunta a fi interesante.