Telefoane Mobile

Ce noutati aduc LG Magna, LG Spirit, LG Leon si LG Joy?

LG_New_Range_01

In cadrul MWC 2015 LG va prezenta o noua gama de smartphone-uri de calitate, la preturi accesibile – LG Magna, LG Spirit, LG Leon si LG Joy –, telefoane din segmentul mediu, cu elemente de design si functii incorporate de obicei modelelor premium.

Noua gama LG include patru modele –  LG Magna, LG Spirit, LG Leon si LG Joy – si sunt create pornind de la elementele de design specific LG pentru a oferi un randament mai bun cu mai putin efort pentru cat mai multi consumatori. Prin combinarea componentelor hardware esentiale cu elementele de design si experienta de utilizare premium LG, compania a creat echilibrul perfect intre stil si utilitate. LG Magna si LG Spirit sunt realizate pentru a fi mai confortabile la tinerea in mana datorita design-ului usor curbat, in timp ce ecranele acestora se disting de ale altor telefoane printr-o subtila curbura cu raza de 3000 mm care le ofera un contur mai atractiv.

„Noua gama de telefoane LG de nivel mediu continua traditia companiei de a oferi smartphone-uri de cea mai buna calitate la preturi accesibile,” a declarat Juno Cho, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communication Company. “Pentru milioane de utilizatori din intreaga lume, factorul decisiv in achizitionarea unui smartphone nu este dimensiunea sau viteza acestuia, ci cat de echilibrat este. Datorita noii noastre game de smartphone-uri de nivel mediu, din ce in ce mai multi utilizatori vor alege LG ca viitorul lor telefon.”

Cele patru modele vor fi disponibile atat in versiuni 3G, cat si LTE, ca urmare a strategiei LG de a se extinde spre segmentul mediu cu produse variate pentru retele diferite. Versiunile 3G si LTE ale fiecarui model au un design aproape identic, deosebindu-se prin capacul din spate, metalic pentru versiunea LTE si din plastic, cu model, pentru versiunea 3G.

LG Magna, denumire care inseamna “suprem” in limba latina, dispune de un display de 5 inci cu tehnologie In-Cell touch, care, de obicei, se regaseste la smartphone-urile premium, si de un procesor Quad-Core. Cu o camera principala de 8 megapixeli si frontala de 5 megapixeli, LG Magna a fost gandit pentru fotografii si selfie-uri de calitate. Bateria detasabila de 2.540 mAh permite o functionare pe parcursul unei zile intregi, indiferent de cat de mult este utilizat.

LG Spirit, care reprezinta spiritul inovator al LG, dispune de un display de 4,7 inci cu tehnologia in-cell touch si o camera de 8 megapixeli. Tehnologia in-cell touch face ca telefonul sa fie mai subtire, permitand, in acelasi timp, o dimensiune mai mare a ecranului si margini mai subtiri. Aducand imaginile mai aproape de ecran, tehnologia in-cell touch ofera o precizie imbunatatita prin recunoasterea mai rapida a atingerilor, o vizibilitate mai buna la lumina soarelui si imagini mai clare.

specificatii gama noua LG 1

LG Leon, semnificand “leu” in limba latina, ofera un display de 4,5 inci intr-o carcasa premium si compacta.

Cel mai mic model din gama, LG Joy, dispune de un display de 4 inci si aduce bucurie intr-un smartphone potrivit pentru orice buzunar.

specificatii gama noua LG 2

LG a implementat in cadrul acestei game de nivel mediu functii UX populare, realizate initial pentru smartphone-urile premium. Gesture Shot faciliteaza realizarea selfie-urilor printr-un simplu gest care porneste o numaratoare inversa de 3 secunde. LG a marit distanta de la care camera poate recunoaste gesturile la 1,5 metri, fiind astfel potrivit pentru popularele selfie stick-uri. Glance View, lansat odata cu G Flex2, permite utilizatorilor sa acceseze rapid informatii utile precum ora, mesajele recente sau apelurile pierdute printr-o simpla glisare in jos pe ecran, chiar si cand acesta este stins.

Noua gama de telefoane LG de nivel mediu va fi disponibila incepand cu aceasta saptamana pe anumite piete. Vizitatorii MWC 2015 vor putea sa testeze cele mai noi produse in cadrul standului LG din Hall 3 al Fira Gran Via.

LG_New_Range_03