android 5.2
Stiri

Android 5.2 vazut pe Nexus 5

android 5.2

Multa lume a fost, si inca este, entuziasmata de aparitia ultimei versiuni de Android de la Google, Lollipop. Este un succes fara doar si poate al sistemului de operare mobil care dovedeste ca se poate si mai bine oferind: stabilitate, performanta crescuta si consum mic de resurse. Multi producatori de smartphone-uri inca lucreaza sa aduca update-ul clientilor pe care ii au, acestia asteptand cu nerabdare noua versiune de OS. Google insa nu asteapta dupa nimeni si lanseaza versiuni noi de Android ajungand acum la Android 5.2.

Din ce se stie oficial, Android 5.1 este lansat si disponibil pentru terminalele Android One. Totusi, aplicatia de benchmark Geekbench a inregistrat recent o versiune noua a OS-ului, Android 5.2 ce ruleaza pe Nexus 5. Acum situatia pare putin ciudata deoarece Android 5.1 abea si-a facut debutul, iar Android Open Source Project nu are inca versiune mai mare disponibila pentru dezvoltatori decat Android 5.0.2. Acum apar mai multe variante: ori Google a gasit un nou bug sau mai multe si a dorit repararea lor prin acest nou update, ori vrea sa introduca noi functionalitati, ori avem de-a face cu un fals in sensul ca cineva poate rula un ROM customizat caruia sa-i schimbe versiunea Android-ului dupa bunul plac.

Daca zvonul cum ca Android 5.2 este pe vine cat de curand se dovedeste a fi real atunci cu siguranta ca Google ne pregateste ceva interesant. Ramaneti aproape pentru noi detalii!