lenovo vibe
Telefoane Mobile

Lenovo Vibe vine in 6 noi modele la MWC 2015

lenovo vibe

Gratie site-ului MXPhone.com aflam vesti despre seria Lenovo Vibe si prezenta chinezilor la targul de luna viitoare de la Barcelona, MWC 2015. Pana acum nimic nou sub soare in tabara celor de la Lenovo, cand brusc si dintr-o data 6 noi modele aflam ca ne vor lua ochii la MWC 2015.

Asadar avem Lenovo Vibe S1
lenovo vibe

Telefonul va fi orientat catre generatia tanara a impatimitilor de gadget-uri, fiind disponibil in mai multe culori printre care si: mov, roz sau albastru deschis. Camera frontala se zice ca va fi excelenta pentru a realiza auto-portrete. Detaliile insa se opresc aici.

Lenovo Vibe X3
lenovo vibe
lenovo vibe

Vibe X3 se stie ca va avea un ecran de 5.5″ si rezolutie 1080p precum si boxe incorporate stereo. Acestea din urma sunt acompaniate de un software numit Lenovo-made Hi-Fi 3.0, ce va incerca sa redea cat mai fidel sunetele produse de telefon. Telefonul arata superb fiind integral construit din metal, camera din spate se zvoneste ca va avea 20.7MP, iar sub aceasta vom avea amplasat un cititor de amprenta. Suna foarte interesant.

Lenovo Vibe P1
lenovo vibe

P1 se bazeaza pe o autonomie a bateriei cat mai ridicata, avand la interior o sursa de curent de nu mai putin de 4000mAh. Aceasta va suporta incarcare rapida si va dupa cum arata poza telefonului se pare ca nu va putea fi schimbata. Constructia sa unibody din metal impiedicand acest lucru. In rest se zvoneste ca va avea un CPU MediaTek pe 64-bit octa-core si 2GB RAM. Suportul pentru retele 4G si Android 5.0 completeaza lista tehnica.

Lenovo Vibe P1 Pro
lenovo vibe

Telefonul este similar lui Vibe P1 cu o singura diferenta majora, si anume bateria care este mai mare. Mai exact 5000mAh.

Lenovo Vibe Shot
lenovo vibe

Telefonul seamana foarte bine pe partea dorsala cu un aparat foto, posibil ca Lenovo sa aibe ca tinta clientela doritoare de fotografii si inregistrari video pe un smartphone potent. Avem asadar un senzor de 16MP incorporat, un ecran de 5″ si rezolutie 1080p pentru ca totul sa se vada perfect, iar puterea de procesare va veni de la un CPU pe 64-bit Snapdragon 615 acompaniat de 3GB RAM.

Lenovo Vibe Max

Nu avem poze cu Max insa se spune ca e gigantul dintre cele 6 telefoane de la Lenovo, avand un ecran de 6″ si rezolutie QHD. Vibe Max va fi primul smartphone de la Lenovo care va incorpora un stilus asemanator seriei Note de la Samsung numit AnyPen. Bateria va avea o capacitate undeva intre 4000-5000mAh si se va alatura celorlalte specificatii tehnice ale lui Lenova Max precum: NFC si amprenta.

Vom vedea mai multe la targul MWC 2015 de luna viitoare.