Telefoane Mobile

Huawei Ascend P7 pentru selfie-uri perfecte!

huawei selfie

Huawei stie ca pretentiile pentru camerele foto frontale ale noilor smartphone-uri au crescut, de aceea cu noul model Huawei Ascend P7 brandul ne promite o primavara cu selfie-uri perfecte.

Dotat cu o camera frontala de 8 MP Huawei Ascend P7 iti ofera sansa sa realizezi imagini de tip selfie expresive. In plus, vei adora multiplele optiuni de editare foto – cu 10 nivele de retus auto al fetei in Beauty mode -, cu care iti vei putea micsora nasul sau mari ochii, lumina fata sau albi dintii, asta pe langa filtrele si optiunile de prelucrare a pozei. Ba mai mult, chiar inainte de a realiza fotografia te vei putea ghida dupa caseta de previzualizare a imaginii. In plus, Huawei Ascend P7 vine cu o functie panoramica pentru momentele in care mai multi prieteni vor sa apara in cadru.

Huawei-Ascend-P7-White

In aceasta primavara, Huawei iti ofera un nou motiv sa iti faci selfie-uri cu un smartphone nou: vouchere cadou in reteaua magazinelor Sephora. Mai exact, daca achizitionezi un smartphone Huawei Ascend P7 sau Ascend G6 din magazinele selelectionate Germanos, vei primi un voucher in valoare de 200 Ron, respectiv 100 Ron, pentru orice fel de cumparaturi in magazinele Sephora. Promotia e valabila in perioada 12 februarie – 17 martie 2015, iar Regulamentul complet al promotiei e deja pe pagina de Huawei Ascend P7.

eveniment Huawei (2)

Daca promotia nu te-a convins, Huawei Ascend P7 e dotat cu un procesor quad-core, incorporeaza tehnologia 4G si are doua camere foto: cea principala, de 13MP si cea frontala, de 8MP.
Huawei Ascend P7 are o rezistenta imbunatatita pentru utilizarea zilnica datorita finisajelor cu Corning® Gorilla® Glass 3. Modelul se distinge printr-un aspect metalic si sofisticat obtinut printr-un tratament in sapte straturi al suprafetei din spate.

Bateria rezistenta de 2500 mAh si tehnologia propietara de reducere a consumului bateriei permit utilizarea telefonului pentru o perioada indelungata. Mai mult, modul Super power-saving face ca smartphone-ul sa foloseasca bateria ramasa cat mai potrivit atunci cand aceasta ajunge la nivelul de 10% sau mai putin, pentru a mai rezista inca 24 ore in standby.

Te tenteaza promotia “Rasfata-te cu Huawei”?