Telefoane Mobile

Huawei pregateste un ceas pentru MWC 2015

image

Gigantul Huawei a lansat cateva imagini interesante pe contul sau afiliat site-ului Weibo in care face reclama unui ceas destept ce va vedea lumina zilei in cadrul targului de tehnologie mobila de la Barcelona, MWC 2015.

“Next is here” este textul inscriptionat in poza si poate semnifica “viitorul in prezent” pentru produsul celor de la Huawei. Adica un produs ce aduce viitorul in prezent prin design-ul sau futuristic. Tot din poza aflam ca ceasul destept va utiliza tehnologia 4G pentru a se conecta la reteaua de internet a providerilor locali de telefonie mobila. Astfel ceasul va fi conectat la internet tot timpul si cel mai probabil va suporta si functiile unui telefon, prin care sa putrm comunica verbal si prin sms.

Samsung Gear S va reprezenta cu siguranta rivalul celor de la Huawei si va incerca sa-i tina piept. Daca va reusi vom vedea la targul MWC 2015 cand produsul va fi testat si revizuit de norocosii ce vor participa la eveniment. Cu siguranta ca vom avea atunci mai multe informatii.