Telefoane Mobile

Subor S3 primul telefon din lume fara margine a ecranului

image

Competitia pe piata telefoanelor mobile a fost si este pe zi ce trece tot mai intensa. Mai intai producatorii au concurat in a scoate cel mai subtire telefon din lume, astfel au aparut Vivo X5 Max, OPPO R5 si noul Gionee Elife S7 de 4.6mm. Acum competitia se muta la alt capitol, ecranul cu cele mai mici margini sau chiar deloc, iar Subor S3 vine cu ceva inedit.

Pe parcursul a mai bine de 2 ani in urma, producatorii au facut salturi uriase in construirea unor ecrane aproape fara margini. Acea portiune intre ecran si marginea efectiva a telefonului a devenit an de an tot mai mica. Pana deunazi Serendipity S7 a venit cu o margine record de doar 0.7mm, cea mai mica din industrie. Producatorul chinez Subor nu este unul cunoscut insa promite un ecran din margine in margine, fara muchii, toata fata telefonului fiind construita efectiv doar din ecran. Pe langa acest detaliu impresionant, producatorul mai ofera si alte detalii tehnice ca: ecran de 5″ si rezolutie 720p, CPU Mediatek MT6732 quad-core, 1GB RAM, 16GB memorie interna de stocare, suporta reteaua 4G pe langa clasica 3G si ruleaza Android 4.4 Kit Kat.

Subor S3 va fi disponibil la un pret de 224$ si ne asteptam ca in saptamanile urmatoare sa apara detalii noi cu privire la camera sa, bateria, frecventele 4G suportate si data exacta de lansare.