Telefoane Mobile

Gionee Elife S7 cel mai subtire telefon din lume

image

Producatorul chinez Gionee (rebrand-uit Allview in Romania) construieste niste smartphone-uri cu un design foarte indraznet si de o calitate mai mult decat multumitoare.

Astfel, modelul Gionee Elife S5.5 (Allview X2 Soul la noi in tara) la vremea lansarii lui era cel mai subtire telefon din lume. De curand alti producatori din china l-a depasit au reusit sa scoata telefoane si mai subtiri (Oppo si Vivo), dar pe 2 Martie 2015 Gionee intentioneaza sa lanseze din nou cel mai subtire telefon din lume. Este vorba despre Gionee Elife S7 a carui poze au aparut pe internet si le puteti vedea mai jos. Acest nou smartphone se zvoneste ca va avea o “grosime” de doar 4.6mm, sub bariera celor 5mm care pana acum nu a fost strapunsa de nici un smartphone. O alta tentativa precedenta a celor de la Gionee a fost smartphone-ul Elife S5.1 care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai subtire telefon din lume anul trecut in luna Octombrie. Data expusa mai sus provine de la Gionee care invita presa sa ia parte la o lansare grandioasa.

Suntem curiosi sa aflam si noi detalii suplimentare, pana atunci putem doar sa privim pozele si sa ne imaginam noua reusita inginereasca a chinezilor.

image

image

image

image