Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S6 a obtinut un punctaj mare in Antutu

image

Entuziasmul pentru viitorul smartphone de la Samsung, Galaxy S6, creste pe zi ce trece si iata ca avem un scor fenomenal obtinut de smartphone in aplicatia de benchmark Antutu.

La cele 60978 de puncte obtinute, S6 va fi o adevarata bestie de smartphone in privinta puterii de procesare. Procesorul octa-core Exynos 7420 tactat la 2.1GHz, GPU Mali-T760, impreuna cu 3GB RAM si Android 5.0.2, se pare ca sunt specificatii tehnice suficiente care sa ajute la obtinerea unei performante superioare fata de orice smartphone disponibil pe piata la ora actuala. Si e si normal daca e sa ne gandim ca Samsung a renuntat la procesoarele Qualcomm si a decis sa mearga pe cele produse de ei, Exynos, la fel cum procedeaza Apple cu procesoarele sale, adica le produce singur. Comparand acest nou procesor cu rivalul, de acum, de la Qualcomm Snapdragon 810, Samsung e cu mult inaintea acestuia. Probabil ca tehnologia pe 14nm si cele 4 nuclee Cortex-A57 si alte 4 nuclee Cortex-A53 au multe de spus.

Speram ca Samsung va reusi sa traduca aceste scoruri fabuloase intr-o performanta la fel de buna in utilizarea device-ului zi de zi. Vom afla insa mai multe la MWC 2015.

image