Telefoane Mobile

Lenovo Vibe Z3 Pro specificatii si design

gsmarena_001 (1)

Nu mai este mult pana la MWC 2105 si au inceput sa apara imagini pe reteaua sociala din China, Weibo cu noul smartphone Lenovo Vibe Z3 Pro. Este clar ca cei de la Lenovo se pregatesc pentru Mobile World Congress 2015 iar daca va fi lansat in cadrul targului cu siguranta pe partea de design va primi premiul pentru cel mai frumos design.

Decat sa copieze telefoanele celor de la Apple, cei de la Lenovo au ales sa se inspire pentru noul model Lenovo Vibe Z3 Pro din designul telefoanelor Xperia Z, folosind pe partea din fata sticla si margini rotunjite.

Acesta va cuprinde un display de 5.5″ Quad HD si un hardware puternic sub capota. Vibe Z3 Pro are un procesor Snapdragon 810, o baterie de 3400mAh, o camera de 16 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, 4GB de RAM, 64 GB de stocare si ruleaza Android 5.0 din cutie.

Lenovo plasat grile pentru boxe in partea de jos a aparatului si a adaugat trei flash LED pentru camera din spate.

Fiind vorba de speculatii nu avem nici o veste despre pret, dar Lenovo sunt buni la a veni cu un raport calitate/pret interesant. Ce este probabil mai tragic este ca nu stim daca modelul va aparea vreodata in UE. Aceasta pentru ca Lenovo se concentreaza acum mai mult pe partea de achizitie a Motorola si insista pe acest brand.

gsmarena_006

gsmarena_004

gsmarena_005

gsmarena_003

gsmarena_002