Chronos Colour
Accesorii Telefoane Mobile

GOCLEVER CHRONOS COLOUR un smartwatch la 329 lei

Chronos Colour

GOCLEVER a lansat noul smartwatch CHRONOS COLOUR ce vine cu un touch screen color de 1,6 inch. Interfata care recunoaste diferitele gesturi, usureaza folosirea ceasului inteligent si gestionarea diferitelor notificari venite de la smartphone.

Utilizat impreuna cu un smartphone Android, ceasul inteligent GOCLEVER CHRONOS COLOUR ofera noi metode de interactionare. Acesta permite navigarea in lista de muzica si controlul melodiilor redate, direct de pe incheietura.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR are incorporat un radiou si poate indeplini si rolul de antrenor personal, datorita accelerometrului incorporat care masoara activitatea utilizatorului (distanta parcursa, numarul de pasi efectuati, numarul de calorii arse etc.). Tot cu ajutorul ceasului inteligent GOCLEVER CHRONOS COLOUR poti controla scamera din telefonul mobil.

Ceasul inteligent poate primi notificari de la smartphone pe o raza de 10 metri, si iti permite sa fi la curent cu SMS-urile sau emailurile primite. Notificarile pot fi personalizate pentru fiecare aplicatie in parte si pot fi oprite din aplicatia dedicata de pe telefon. Mai mult, CHRONOS COLOR permite si initierea de apeluri sau trimiterea de SMS-uri. Pentru a usura rasfoirea agendei virtuale din telefon, dispozitivul poate fi controlat prin voce. Ceasul inteligent CHRONOS COLOR include si aplicatii deosebit de utile precum un calendar, calculator, ceas de alarma sau informatii meteo.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR este rezistent la apa (echivalentul a 30m pe ceasurile clasice), astfel functionarea lui nu este afectata de stropirea accidentala, de ploaie sau alte forme de umiditate. Temperatura optima de functionare a dispozitivului este intre 0 si 50°C.

CHRONOS COLOUR este compatibil cu o multitudine de dispozitive mobile de la mai multi producatori, care ruleaza sistemul de operare Android 4.4.0 sau o versiune mai recenta. Conexiunea cu smartphone-urile se realizaza prin protocolul Bluetooth BT 4.0. GoClever a venit cu solutie atat pentru uituci cat si antifurt. Astfel daca iesi din raza de acoperire a smartphone-ului, smartwatch-ul CHRONOS COLOUR te va anunta. Pentru smartwatch-ul CHRONOS COLOUR, GoClever a optat pentru o baterie de 350mAh care permite functionarea activa a dispzitivului timp de 5 zile sau pastrarea lui in modul standby pana la 2 saptamani.

Avand dimensiuni de 4,1 x 5,5 x 1,2 cm si cantarind 60 de grame, noul GOCLEVER CHRONOS COLOUR va fi disponibil in oferta magazinelor de specialitate din luna Februarie cu preturi pornind de la 329 lei.