Epson lansare L850
Imprimante si scannere

Epson L850 si L810 pot fi folosite fara conectare la calculator

Epson lansare L850

Epson a lansat L850 si L810, primele imprimante foto A4 cu sistem de recipiente de cerneala cu 6 culori stand allone dotate cu ecran LCD.

Proiectate pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte reduse, noile imprimante foto sunt destinate pasionatilor de fotografie, fotografilor profesionisti, laboratoarelor foto, agentiilor de publicitate si institutiilor de invatamant pentru care printarea rapida la costuri minime este esentiala.

Noile imprimante pot tipari o fotografie cu dimensiunile de 10 x 15 cm in numai 12 secunde, iar vitezele de tiparire pe hartie A4 sunt de pana la 37 de pagini pe minut (monocrom) si 38 de pagini pe minut (color).

„Am inteles faptul ca fotografii de evenimente au nevoie de o imprimanta A4 care sa fie fiabila si care sa produca fotografii aproape instantaneu. Am mers însa si mai departe si am creat doua imprimante care nu necesita computer pentru a putea fi folosite. Si nu am uitat calitatea; in interiorul L850 se afla tehnologia Epson Micro Piezo si cerneala Epson originala, care garanteaza imprimarea precisa, constanta si cu interventii minime ale fotografilor”, declara Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson pentru Romania si Bulgaria.

Epson L810

Epson L850 (multifunctional) si L810 (imprimanta) pot fi operate independent, fara sa fie conectate la un computer, fiind astfel potrivite pentru a fi folosite de fotografii de evenimente. Epson L850 scaneaza direct pe carduri de memorie si ambele modele de imprimante pot printa direct de pe carduri de memorie si camere cu PictBridge. Noile modele sunt echipate cu un ecran LCD tactil de 6,9 cm cu navigatie inteligenta, prin intermediul caruia sunt controlate toate functiile de scanare, copiere si imprimare.

Atat Epson L850, cat si L810 utilizeaza sistemul inovator Epson de recipiente de cerneala de capacitate foarte mare (ITS) si beneficiaza de garantie de 12 luni sau 3.000 de pagini. Fiind create pentru situatii în care este necesara productia de volume mari de fotografii si documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 si L810 utilizeaza recipiente de cerneala de mare capacitate, de 70 ml, si imprima cu sase culori. Acest lucru le permite fotografilor sa tipareasca pana la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15 x 10 cm2 cu un set de cerneala. Tehnologia de completare rapida cu cerneala simplifica reumplerea. Atat L850, cat si L810 pot, de asemenea, sa imprime pe CD-uri/DVD-uri.

L850 si L810 pot fi achizitionate la pretul maxim recomandat de 2025 lei, respectiv 2188 lei.